Πάτρα: Έρευνα για διαρροή φωτογραφιών - Τα «μυστηριώδη» posts στο Twitter

Φωτογραφίες του Μάνου Δασκαλάκη και της μητέρας από τη δικαστική αίθουσα

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τις φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού που κυκλοφόρησαν μέσα από τη δικαστική αίθουσα όπου δικάζεται η πολύκροτη υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, με κατηγορούμενη τη μητέρα της από την Πάτρα.

Πάτρα: Αποχώρησε από τη δίκη η μητέρα - Ένταση κατά την κατάθεση γιατρού

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες της κατηγορούμενης και του πρώην συζύγου της μέσα από τη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. 

Πηγή: Twitter

Ήδη δόθηκε παραγγελία στη διευθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών κι εφόσον εντοπιστούν πρόκειται να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Αποκάλυψη - Πάτρα: Τα μηνύματα της κατηγορουμένης σε καφετζούδες

Η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της 34χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη και η μητέρα των κοριτσιών είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ ο πρώην σύζυγός της καταθέτει ως μάρτυρας.

Πηγή: Twitter

Αποχώρησε από τη δίκη η μητέρα 

Πάντως, χθες το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή της κατηγορούμενης στη φυλακή για ένα ακόμα εξάμηνο, χωρίς να μπορεί να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση της με περιοριστικούς όρους. 

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη μητέρα για τους θανάτους των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας, κατά τη διάρκεια της δίκης, δεν αισθάνθηκε καλά και αποχώρησε από την αίθουσα. 

Πάτρα: Στη φυλακή παραμένει για ακόμα έξι μήνες η μητέρα

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης γιατρού επικράτησε ένταση στη δικαστική αίθουσα. «Όταν είδα το παιδί, δεν ήξερα για τα άλλα δυο παιδιά. Είδα το παιδί γύρω στις 09:30 το πρωί. Η μητέρα είπε ότι άκουσε έναν θόρυβο, ρόγχο, και μετά το παιδάκι να κάνει σπασμούς», είπε στην κατάθεσή της η υπεύθυνη γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία, την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας.

Πρόεδρος: Πώς τους προσδιόρισε η μητέρα;
Μάρτυρας: Τίναγμα άκρων και ότι το παιδί είπε: “Μαμά τρέμω και δεν μπορώ να σταματήσω, γιατί;”.Δε με έπεισε ότι είναι σπασμοί. Σκέφτηκα ότι θα ήταν κάποια δηλητηρίαση από κάποιο φάρμακο. Ρώτησα τη μητέρα και μου είπε ότι έπαιρνε αντιεπιληπτικά φάρμακα, που της είχαν δώσει γιατροί στο Ρίο, γιατί είχε ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top