Πανικός στην Αθηνών-Κορίνθου: Οδηγός με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα

Δείτε βίντεο - Αναβόσβηνε τα φώτα στα διερχόμενα αυτοκίνητα

Πριν από μερικούς μήνες, ηλικιωμένη οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου και συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα κι οι δύο οδηγοί / Βίντεο από Mega

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, όπου επικράτησε πανικός, όταν οδηγός, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, εισέβαλε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Μάλιστα, αναβόσβηνε τα φώτα στα διερχόμενα αυτοκίνητα, αφού ενδεχομένως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι οδηγούσε ανάποδα και έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Πανικός στην Αθηνών - Κορίνθου

Πάντως, από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν επί της παλαιάς Εθνικής Οδούς ήταν βγαλμένες από ταινία τρόμου, καθώς ο οδηγός βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για αρκετή ώρα, ενώ κατόπιν αποφάσισε να στρίψει. 

Tροχαίο με δύο νεκρούς στην Αθηνών – Κορίνθου: Ηλικιωμένη οδηγούσε ανάποδα

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό.

Τροχαίο στη Λούτσα: Οδηγός καρφώθηκε σε δέντρο και σκοτώθηκε

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγός εντοπίζεται να κινείτε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες, ηλικιωμένη οδηγός μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου και συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα κι οι δύο οδηγοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top