Πατήρ Αντώνιος: «Ο γιος μου ανέκτησε αποδεικτικά στοιχεία από το κινητό»

Τι λέει στο Star η μητέρα του 19χρονου

Το ρεπορτάζ για την υπόθεση / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» πατέρα Αντώνιο, ο οποίος θα περάσει αύριο το κατώφλι της Εισαγγελίας Ανηλίκων για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σε όσα του καταμαρτυρούν φιλοξενούμενα παιδιά σε δομές της οργάνωσης. Το Star εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα ισχυριστεί. Την ίδια ώρα η μητέρα του 19χρονου υποστηρίζει ότι ο γιος της ανέκτησε αποδεικτικά στοιχεία από το κινητό του. 

Πατέρας Αντώνιος: «Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε»

Ο πατέρας Αντώνιος καλείται ως ύποπτος για το κακούργημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες. Σήμερα ζητήθηκε προθεσμία 20 ημερών την οποία απέρριψε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το απολογητικό υπόμνημα αγγίζει τις 100 σελίδες, ενώ σε τρεις άξονες θα κινηθεί η υπερασπιστική γραμμή του πατέρα Αντώνιου. 

Θα κάνει λόγο για
- εκδικητική συμπεριφορά,
- γενικότητες και 
- ψεύδη στις καταθέσεις.

 πατέρας Αντώνιος

Θα προτείνουν τη δική τους λίστα μαρτύρων, αποτελούμενη από ιερείς, εργαζόμενους στη Δομή, εθελοντές και στενούς συνεργάτες, προκειμένου να καταρρίψουν τις καταγγελίες.

Κιβωτός: To θρίλερ της μετακόμισης του πατέρα Αντώνιου

Τι θα υποστηρίξει για τον 19χρονο ο πατέρας Αντώνιος

Για την πρώτη καταγγελία, αυτή του 19χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστούν, μηνύματα και άλλα στοιχεία που θα ξεκαθαρίζουν ότι η σχέση των δύο ήταν μεν στενή, χωρίς όμως να υπάρχουν μεμπτά και σκοτεινά σημεία. 

«Σύμφωνα με την υπεράσπιση, υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος φέρεται να έχει υποκινήσει τον 19χρονο στο να προβεί σε αυτές τις καταγγελίες, εξαιτίας του ότι ο ίδιος είχε στο παρελθόν πολύ έντονη προσωπική κόντρα με τον πατέρα Αντώνιο» αναφέρει στο Star ο διευθυντής του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης.

Kιβωτός του Κόσμου: Ο δεκάλογος σε παιδαγωγούς και οι «συνέπειες» σε παιδιά

Μητέρα 19χρονου: «O γιος μου ανέκτησε αποδεικτικά στοιχεία από το κινητό του»

«Να δούμε πως θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» απαντά η μητέρα του 19χρονου.

Δε στέκουν αυτά, δε στέκουν. Θα πέσει σε αντιφάσεις. Λέει ότι δεν ήταν σε αυτά τα σημεία εκείνες τις ώρες… και τα έχει όλα ο γιος μου.
Ανέκτησε το υλικό από το κινητό που του κράτησαν

πατέρας Αντώνιος

Πατέρας Αντώνιος: Πώς θα «αποδομήσει» την καταγγελία του 15χρονου 

Για τον 15χρονο, θα παρουσιαστούν στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι οι ημερομηνίες που έχει αναφέρει ο ανήλικος δε συμπίπτουν χρονικά με αυτές που ήταν ο πατέρας Αντώνιος στη δομή του Βόλου.

Μητέρα 15χρονου: «Ας βγάλει ψεύτικη και τη δική μου μήνυση»

«Η δική μου μήνυση είναι ψέμα; 
Πρώτα θέλω να ακούσω την κατάθεση που θα δώσει ο ίδιος και μετά θα απαντήσω εγώ»
, λέει η μητέρα του 15χρονου.

πατέρας Αντώνιος

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top