«Ψευτογιατρός»: Έταζε σε ασθενή ότι το καλοκαίρι θα κάνει... windsurfing

Τι υποσχόταν σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

ψευτογιατρός

Nέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια για τον 66χρονο φυσιοθεραπευτή, τον λεγόμενο «ψευτογιατρό», ο οποίος έταζε σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας τέτοια θεαματική βελτίωσή που σε λίγο καιρό, όπως τους έλεγε, θα μπορούσαν να κάνουν μέχρι και windsurfing.

«Ψευτογιατρός»: «Πίστευα ότι βοηθούσα, δεν ήθελα να κάνω κακό»

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα ντοκουμέντο από τη συνάντηση του 66χρονου με μια νεαρή ασθενή και τη μητέρα της.

Ο κατηγορούμενος «ψευτογιατρός», ακούγεται να λέει στην κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας ότι θα αρχίσει να καλυτερεύει, χάρη στις «πρωτοποριακές θεραπείες» που εφαρμόζει, ενώ της τάζει πως το καλοκαίρι θα κάνει... windsurfing.

Συγκεκριμένα στο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το MEGA, ο κατηγορούμενος λέει απευθυνόμενος στη μητέρα της ασθενούς κοπέλας:

«Σε ένα μήνα θα έχει τεράστια διαφορά από τώρα. Τώρα η διαφορά αυτή θα είναι "να μπορώ να οδηγήσω;". Δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι θα έχει τεράστια διαφορά. Όπως και τώρα έχει τεράστια διαφορά από πριν έναν μήνα. Εσείς μπορεί να μην την καταλαβαίνετε άμεσα τη διαφορά, αλλά ένα χτίσιμο ενός εγκεφάλου έχει τεράστια… είναι σαν και αυτό που σου έλεγα ότι έχεις ένα λάστιχο ξεφουσκωμένο με πέντε λίβρες και δεν πάει… το κάνεις 7 λίβρες δεν πάει…Στο 20 ξεκινάει να πηγαίνει», έλεγε στη μητέρα της κοπέλας που έπασχε από με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Νευρολόγος με άδεια... στο εξωτερικό: Το βούλευμα για τον «ψευτογιατρό»

Και συνεχίζει:

«Στο πόσο γρήγορα θα απορροφήσει ο εγκέφαλός σου, είναι θέμα εγκεφάλου, αλλά συνήθως συμβαίνει γρήγορα. (…)Το καλοκαίρι είναι για windsurfing. Οι διαφορές σου θα είναι μεγάλες, ήδη είναι μεγάλες για αυτοάνοσο. Θα γίνεσαι συνέχεια καλύτερα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top