«Ψευτογιατρός»: «Πίστευα ότι βοηθούσα, δεν ήθελα να κάνω κακό»

Αρνείται όλες τις κατηγορίες - Τον αποκαλούσαν «Ντένις» στη Γερμανία

Ψευτογιατρός

Μεγαλώνουν όλο και περισσότερο οι φόβοι, ο αριθμός των εξαπατημένων από τη δράση του 66χρονου φυσιοθεραπευτή να είναι ακόμη και τριπλάσιος, τη στιγμή που έχουν γίνει ήδη 15 καταγγελίες. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του «ψευτογιατρού» οι Αρχές ξετυλίγουν το κουβάρι της απάτης σε Ελλάδα και Γερμανία. 

«Ψευτογιατρός»: Φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει ένεση σε κοπέλα

Αρνείται τις κατηγορίες ο 66χρονος - «Τα μπουκαλάκια περιείχαν αμινοξέα»

 Ο 66χρονος φυσιοθεραπευτής μέσω του συνηγόρου του περνάει στην αντεπίθεση. Αρνείται όλες τις κατηγορίες.  Όσο για τα μπουκαλάκια που σύμφωνα με τις καταγγελίες στοίχιζαν «χρυσάφι» τα χρησιμοποιούσε όπως υποστηρίζει με την ιδιότητα του φυσιοθεραπευτή. 

Τα φιαλίδια με τη θαυματουργή θεραπεία με πεπτίδια και βλαστοκύτταρα, που πωλούνταν από 300 ευρώ το ένα σύμφωνα με την αστυνομία δεν είχαν καμία φαρμακευτική χρήση. Ήταν αμινοξέα, υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας. 

«Υπάρχουν πάρα πολλές παραφουσκωμένες υποθέσεις από την αστυνομία που όταν έρχονται στα ακροατήρια καταρρέουν εντελώς. Ο άνθρωπος αυτός τα αρνείται όλα αυτά. Ως φυσιοθεραπευτής έχει δικαίωμα να έχει διάφορα αμινοξέα, τα οποία χρησιμοποιούν οι φυσιοθεραπευτές. Αυτή τη στιγμή γίνεται μία διαδικασία Δικαιοσύνης Ουγκάντας» είπε ο κ. Κούγιας. 

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό - Τι βρήκαν στο σπίτι «φρούριο»

Για τρίτη μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του ο 66χρονος παραμένει ερμητικά κλεισμένος μέσα στο σπίτι του στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί. 

«Ψευτογιατρός»: «Ο πατέρας μου έδωσε 30.000 ευρώ για απλό "νερό"»

Τα ταξίδια στην κλινική στη Γερμανία 

Το ταξίδι σε κλινική της Στουτγκάρδης φαίνεται πως έδινε περισσότερες ελπίδες στους ασθενείς που αναζητούσαν απεγνωσμένα τη σωτήρια θεραπεία. 

«Ηταν πολύ καλοστημένη κομπίνα και το ταξίδι στη Γερμανία ήταν πολύ κατασταλτικό από την άποψη ότι βρέθηκα σε κανονικό κέντρο εργαστηριακό όπου έκανα εξετάσεις που δεν γινόντουσαν στην Ελλάδα, τα οποία όλα αυτά τα πλήρωσα εγώ. Και το δεύτερο κομμάτι ήταν στην κλινική αυτού του Γερμανού του υποτιθέμενου γενετιστή που ήταν όντως μία κλινική» καταγγέλει ασθενής που είχε απευθυνθεί στον 66χρονο για θεραπεία. 

Σημαντικό κομμάτι του παζλ θεωρείται ο εντοπισμός της ροής των 900.000 ευρώ που φαίνεται να έχουν αποκομίσει οι δύο κατηγορούμενοι κάτι που ερευνά η Αρχή καταπολέμησης βρώμικου χρήματος. 

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ψευτογιατρού – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Τι υποστήριξε ο 66χρονος - «Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν, πίστευα ότι

 βοηθούσα»

Στα χέρια των δικαστικών αρχών βρίσκεται πλέον η υπόθεση του φυσιοθεραπευτή και έχει ιδιαίτερη σημασία τι υποστήριξε ο ίδιος.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι καταθέσεις, οι αστυνομικοί του οργανωμένου εγκλήματος της Θεσσαλονίκης ζήτησαν εξηγήσεις από τον φυσιοθεραπευτή για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες του Star είπε στους αστυνομικούς:

Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα, δεν είχα σκοπό να κοροϊδέψω τους ασθενείς. Είχα διαβάσει ότι αυτά τα σκευάσματα κάνουν καλό και για το λόγο αυτό τα έδινα.

Ολες οι καταθέσεις έχουν παραδοθεί στα χέρια των δικαστών, οι οποίοι αφού τις μελετήσουν θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Μια υπόθεση που φτανει μέχρι και τη Γερμανία καθως ο φυσιοθεραπευτής συνεργαζόταν με εναν Γερμανο παθολόγο τον οποίο είχε επισκεφθεί με κάποιους ασθενείς. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top