Τι έγινε στο Κολλέγιο Αθηνών - «Δύο εξωσχολικοί μπήκαν στο σχολείο...»

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Κολλέγιο Αθηνών: Η Ανακοίνωση Της ΓΑΔΑ Για Το Περιστατικό

Ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών εξέσωσε η Γενική Αστυνομικοί Διεύθυνση Αττικής. Όπως αναφέρεται, δύο εξωσχολικοί μαθητές μπήκαν στο σχολείο για να συναντήσουν φίλους τους, όταν σήμανε συναγερμός.

Κολλέγιο Αθηνών: Τι είπε στο Star ο διευθυντής του σχολείου Κ. Συνολάκης

Ακολουθεί αναλυτική ανακοίνωση για το περιστατικό στο Κολλέγιο Αθηνών:

«Σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών

Λήξη συναγερμού στο Κολλέγιο Αθηνών / Φωτογραφία Eurokinissi (Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθησαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top