Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Παιδιά και εγγόνια επισκέφθηκαν την Άννα- Μαρία

Πλέον ζει μόνη της μετά από 59 χρόνια κοινής ζωής με τον τέως βασιλιά

Οι εικόνες που προέβαλε η εκπομπή του Alpha «Τ- Live» με την έξοδο των παιδιών και των εγγονών από το σπίτι όπου διαμένει η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου- Την επισκέφθηκαν μία μέρα μετά την κηδεία

Στο κέντρο της Αθήνας διέμεναν το τελευταίο διάστημα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του, Άννα- Μαρία. Μία μέρα μετά την κηδεία του, ο μεγάλος τους γιος, Παύλος, επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, τη μητέρα του. 

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Διεθνές ενδιαφέρον για την κηδεία του

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Μία ψύχραιμη αποτίμηση 

Έπειτα από 59 χρόνια κοινής ζωής με τον τέως βασιλιά, πλέον μένει μόνη της. Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει το Πόρτο Χέλι, από όταν ο τέως βασιλιάς αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του. Έμεναν σε ένα διαμέρισμα επί της βασιλίσσης Σοφίας, προκειμένου να έχει μια καλύτερη ιατρική περίθαλψη. 

Ο Παύλος, ο Νικόλαος με τις συζύγους τους καθώς και τα εγγόνια επισκέφθηκαν την Άννα- Μαρία, μία μέρα μετά την κηδεία/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο Παύλος, ο Νικόλαος με τις συζύγους τους καθώς και τα εγγόνια επισκέφθηκαν την Άννα- Μαρία, μία μέρα μετά την κηδεία/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την Άννα- Μαρία επισκέφθηκαν επίσης οι γιοι της Νικόλαος και Φίλιππος με τις οικογένειές τους, ενώ το μεσημέρι γευμάτισαν όλοι μαζί. 

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δάφνινα στεφάνια καλύπτουν το μνήμα του

Σημειώνεται ότι ο Νικόλαος με τη σύζυγό του μένουν ήδη εδώ και δέκα χρόνια στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί. Η Άννα Μαρία έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Ελλάδα, μετά τον χαμό του συζύγου της και απ΄ότι φαίνεται ο πρωτότοκος γιός της Παύλος, δρομολογεί σταδιακά και τη δική του διαμονή στη χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος του Star, Λάμπρος Δεμερτζής, σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με τον Παύλο, δε θέλησε να απαντήσει σχετικά με αυτό, σημειώνοντας με ευγένεια ότι προς το παρόν δεν είναι η ώρα για ανακοινώσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top