«Ο μικρός μου γιος μας έλυσε» - Πώς έγινε η ληστεία στο Π. Φάληρο

Τι είπε η σύζυγος του επιχειρηματία για τον τρόμο που έζησε

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας που έπεσαν θύματα ληστείας τα μεσάνυχτα στο Παλαιό Φάληρο. 

Η σύζυγος του 55χρονου επιχειρηματία μίλησε στο OPEN για τον εφιάλτη που έζησε αυτή και η οικογένεια της, στα χέρια των τριών ληστών, στο σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο.

Τρόμος για οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο – Ληστές τους έδεσαν στο σπίτι τους

Παλαιό Φάληρο: Έδεσαν γονείς και παιδιά για να τους ληστέψουν 

Όπως είπε, όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Οι τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στις 12:30 το βράδυ και αφού τους απείλησαν με καραμπίνα, τους έδεσαν και τους έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά. Πάντως δεν ήταν σε θέση να πει το μέγεθος της λείας των ληστών. 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς κατάφερε να λυθεί, η 55χρονη γυναίκα απάντησε ότι ο μικρός γιος της ήταν αυτός που τους έλυσε κόβοντας τα σχοινιά με ένα ψαλίδι, καθώς ήταν ο μοναδικός που δεν του είχαν δέσει τα χέρια πισθάγκωνα.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να βγει και τότε τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον απείλησαν με κυνηγετικό όπλο. 

Τον ανάγκασαν να μπει πάλι μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια έδεσαν με tie wrap τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Στη συνέχεια άρχισαν να αναζητούν χρήματα και χρυσαφικά και καθώς δεν μπορούσαν να τα βρουν ανάγκασαν τον επιχειρηματία με την απειλή του όπλου να τους πει πού τα είχε κρύψει. 

Αρκετή ώρα αφότου έφυγαν οι ληστές η οικογένεια κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top