Αλιάκμονας: Οι στιγμές της αναπαράστασης - «Εγώ έριξα το παιδί στο νερό»

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα «δείξει» πού θα οδηγηθεί η 29χρονη

Το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο Star για την αναπαράσταση του εγκλήματος στο φράγμα του Αλιάκμονα

Συγκλονίζει η υπόθεση με την παιδοκτόνο από τη Βέροια. Σήμερα η 29χρονη  κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που ζήτησε ο ανακριτής ομολόγησε πως εκείνη πέταξε παραμονή Πρωτοχρονιάς το μωρό της στο νερό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

«Το παιδί μου ζει», λέει η 29χρονη που έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Η 29χρονη μητέρα έφθασε το πρωϊ συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο φράγμα του Αλιάκμονα για να γίνει η αναπαράσταση και να περιγράψει λεπτό προς λεπτό πώς το κοριτσακι της βρέθηκε νεκρό στο νερό.

Αλιάκμονας: Οι στιγμές της αναπαράστασης

Η περιοχή είχε αποκλειστεί από αστυνομικούς και είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η 29χρονη μητέρα πριν καλά-καλά ξεκινήσει να περιγράφει τα γεγονότα άλλαξε την αρχική της κατάθεση. 

Θέλω να αλλάξω την κατάθεσή μου. Αυτά που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό

Συγκλονίζει η υπόθεση με την παιδοκτόνο από τη Βέροια

Η 29χρονη μητέρα που έχει κριθεί προφυλακιστέα και ομολόγησε πως αυτή πέταξε το παιδί στο ποτάμι και πνίγηκε συνεχίζει να ρωτάει πώς είναι η υγεία του μωρού, δείχνοντας πως δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτό έφυγε από τη ζωή.

Βέροια: Βίντεο ντοκουμέντο με την 29χρονη και το μωρό στην αγκαλιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο Star, την ίδια ώρα οι αστυνομικοί συλλέγουν τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αναπαράσταση προκειμένου να φωτίσουν την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αύριο η 29 χρονη θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού ή σε κελί των γυναικείων φυλακών του Ελαιώνα στη Θήβα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top