«Το παιδί μου ζει», λέει η 29χρονη που έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Δεν επιθυμούσα τον θάνατό του», είπε στους αστυνομικούς

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 29χρονης μητέρα για την ομολογία της / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η σημερινή αναπάρασταση της τραγωδίας στον Αλιάκμονα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο το 11 μηνών βρέφος «έσπασε» την 29χρονη μητέρα που ομολόγησε ότι εκείνη το έριξε στα παγωμένα νερά του ποταμού.

«Έριξα το παιδί μου στα νερά του Αλιάκμονα. Δεν επιθυμούσα τον θάνατό του...Ήλπιζα ότι κάποιος θα το σώσει. Μου λένε όλοι ψέματα, το παιδί δεν πέθανε, το παιδί μου ζει», ήταν τα πρώτα λόγια της στις ερωτήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν μαζί της στο σημείο.

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Η 29χρονη μητέρα ανακάλεσε την εκδοχή του ατυχήματος και φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτή πέταξε το μικρό κοριτσάκι στα παγωμένα νερά του φράγματος, όπου τελικά βρήκε ασφυκτικό θάνατο. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα ομολόγησε ότι το έριξε από το φράγμα, όμως δεν είχε πρόθεση να το σκοτώσει.

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Η κατηγορούμενη ανακάλεσε κάθε προηγούμενη κατάθεσή της και αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο το βρέφος βρέθηκε στο νερό. Ως προς την πράξη είναι όσα ακούγονται. Ως προς την ανθρωποκτόνο πρόθεσή της δεν την αποδέχθηκε ποτέ», δήλωσε και τόνισε ότι περιμένουν τα κρίσιμα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που θα βγουν αύριο.

Η μητέρα στη Βέροια δεν ομολόγησε ότι ήθελε να σκοτώσει το παιδί της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την 29χρονη μητέρα / Φωτογραφία Αλήθειες με τη Ζήνα

Η αναπαράσταση διήρκησε 1 ώρα και 40 λεπτά κι έγινε παρουσία αστυνομικών, που βιντεοσκοπούσαν τη διαδικασία. Η 29χρονη επέστρεψε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας.

Βέροια: «Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» - Τι είχε ισχυριστεί στην απολογία της

Στην απολογία της, η 29χρονη είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία διώκεται, υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε το φράγμα, αφήνοντας το βρέφος να παίξει στην τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας.

«Δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε κι έπεσε στη λίμνη χωρίς να το δω», είχε υποστηρίξει η 29χρονη, ενώ είχε εμφανιστεί μετανιωμένη που άφησε το παιδί αβοήθητο. «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα βοηθήσει το παιδί μου», φέρεται να είχε ισχυριστεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top