Ίλιον: «Δεν ήξερα ότι αυτό που γινόταν μπροστά μου ήταν βιασμός»

Προκαλεί ο Βούλγαρος κατηγορούμενος για τον βιασμό του 15χρονου

Προφυλακίστηκε ένας ακόμα ανήλικος για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Θεατής υποστήριξε ότι ήταν ένας από τους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Ο ανήλικος, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και είπε πως όχι μόνο δεν είχε σχέση με όσα τον κατηγορούν, αλλά έχει και φιλικές σχέσεις με το θύμα. 

Ίλιον: Στη φυλακή ακόμα ένας ανήλικος για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου

«Δηλώνω κατηγορηματικά και θα το αποδείξω ότι ουδεμία σχέση έχω με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο (…) με τον οποίο συνεχίζω να έχω φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Οφείλω όμως μια τεράστια συγγνώμη σ’ αυτόν και την οικογένειά του, γιατί όφειλα να τον προστατέψω από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το πρώτο περιστατικό. Ήμουν παρών στο περιστατικό της 19ης Νοεμβρίου, το οποίο και σταμάτησα φωνάζοντας στα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό να σταματήσουν», φέρεται να είπε ο νεαρός με καταγωγή από τη Βουλγαρία. 

Ίλιον: «Δεν ξέρω, δεν είδα» λένε οι εμπλεκόμενοι - Έρχονται νέα εντάλματα

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, αρνήθηκε ότι τέλεσε οποιαδήποτε κακοποιητική πράξη σε βάρος του 15χρονου, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του θύματος. 

Ο ανήλικος που απολογήθηκε σήμερα υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι αυτό που γινόταν μπροστά του ήταν βιασμός - Intimenews

Ο ανήλικος που απολογήθηκε σήμερα υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι αυτό που γινόταν μπροστά του ήταν βιασμός - Intimenews

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δε συμμετείχα σε όλο αυτό. Μια φορά υποτίθεται ότι ήμουν παρών, πήγα μετά. Είχα πάει στο σουπερμάρκετ να πάρω κάτι για τη μητέρα μου και βρήκα τα παιδιά μετά, αφού είχε συμβεί όλο αυτό. Δεν ξέρω γιατί το θύμα λέει αυτά για μένα. Πιστεύω ότι μπερδεύτηκε ή ότι λέει ψέματα», φέρεται να υποστήριξε.

Ίλιον: «Δεν έχω σχέση με τον βιασμό του 15χρονου»

Ο κατηγορούμενος εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον βιασμό του 15χρονου, ενώ για τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του είπε πως ήταν «άλλο ένα χοντροκομμένο πείραγμα προς το θύμα που παρατράβηξε».

Ίλιον: «Δεν ήξερα ότι αυτό που γινόταν ήταν βιασμός»

Φέρεται ακόμα να ισχυρίστηκε πως δε γνώριζε ότι αυτό που γινόταν μπροστά στα μάτια του είναι… βιασμός, ούτε ότι το να κατέχει και να διακινεί τα επίμαχα βίντεο στους φίλους του θεωρείται κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού. 

Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»

«Πράγματι έλαβα στο κινητό μου βίντεο. Δεν γνώριζα το παράνομο της πράξεώς μου στο να δω βίντεο ελάχιστων δευτερολέπτων. Έστειλα σε άλλους τα βίντεο χωρίς να ξέρω ότι αυτό είναι αδίκημα και σε καμία περίπτωση δεν έγινε με άλλη πρόθεση πλην του χονδροειδούς αστεϊσμού», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Ανέφερε τέλος ότι έχει στοχοποιηθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του. 

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό ήξερα ότι θα ξεκινούσε ο βιασμός»

«Στοχοποιήθηκα και δέχομαι καθημερινά απειλές για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα, κατάρες και συνθήματα στον τοίχο όμορης οικίας, απειλές να μην εμφανιστώ στο σχολείο», υποστήριξε ο ανήλικος στο απολογητικό του υπόμνημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top