Ίλιον: Στη φυλακή ακόμα ένας ανήλικος για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου

Εμφανίστηκε ο 17χρονος που είχε φύγει εκτός Ελλάδας

Ακόμα ένας ανήλικος κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τη φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου παιδιού στο Ίλιον. Την ίδια ώρα, ο 17χρονος που είχε διαφύγει και αναζητούταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ίλιον: «Δεν ξέρω, δεν είδα» λένε οι εμπλεκόμενοι - Έρχονται νέα εντάλματα

Στη φυλακή οδηγείται και ο 16χρονος που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον ανακριτή για να απολογηθεί. Είναι ο έβδομος συλληφθείς για την υπόθεση και ο έκτος που προφυλακίζεται. Οι τέσσερις συλληφθέντες είναι ελληνικής καταγωγής, ένας είναι βουλγαρικής καταγωγής και ένας αλβανικής καταγωγής, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Χθες, Τρίτη, άλλοι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στις φυλακές Ανηλίκων Κασαβέτιας Βόλου μετά τις απολογίες που έδωσαν σε Ανακριτή Ανηλίκων.

ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον από συνομηλίκους του

Συνολικά πέντε άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση / Φωτογραφία Intime

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του παιδιού οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για να απολογηθούν για βαριές κατηγορίες που φέρονται να έχουν διαπράξει ως συμμορία με άλλους συνομηλίκους τους.

Άλλοι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση που προκαλεί σοκ για την αγριότητα που φέρονται να έχουν διαπράξει τα ανήλικα παιδιά σε βάρος του 15χρονου, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες που έδωσαν το Σάββατο, παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ένας ακόμη από τους έξι που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του αγοριού - ελληνικής καταγωγής - αφέθηκε ελεύθερος με όρους, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Το σπίτι όπου φέρεται να έπεσε θύμα από συνομηλίκους του ένας 15χρονος

Την απόλυτη φρίκη έζησε ο 15χρονος στα χέρια συμμορίας ανηλίκων / Φωτογραφία Intime

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση ερευνώνται ακόμα τρία κορίτσια ηλικίας 15 ετών και μια 14χρονη, οι οποίες φέρονται να ήταν παρούσες σε κάποιες από τους καταγγελόμενους βιασμούς.

Ίλιον: Εμφανίστηκε ο 17χρονος που αναζητούνταν

Την ίδια ώρα, ο 17χρονος κατηγορούμενος που φέρεται να είχε διαφύγει στην Αλβανία επέστρεψε στην Ελλάδα και δήλωσε ότι είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Μιλώντας στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, ο 17χρονος ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε στην Αλβανία γιατί είχε προγραμματισμένο ταξίδι και δεν το έσκασε για να γλιτώσει τις διώξεις. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν έχει με την υπόθεση. «Έχω φιλικές σχέσεις με το παιδί και ποτέ δε θα ήθελα να του κάνω κακό», είπε και πρόσθεσε ότι σοκαρίστηκε όταν βρέθηκε μάρτυρας του βιασμού του 15χρονου και προσπάθησε να το σταματήσει. 

«Έμεινα σοκαρισμένος για 1-2 δευτερόλεπτα. Μετά φώναξα “ε τι κάνετε”. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη ξανά στο παιδί γιατί του έχω ξαναζητήσει και από κοντά. Θέλω να του πω ότι δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω. Του ζήτησα συγγνώμη μετά από δύο μέρες και μετά το περιστατικό», δήλωσε.

Όσα δήλωσε ο 17χρονος στο Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top