Ίλιον: «Δεν ξέρω, δεν είδα» λένε οι εμπλεκόμενοι - Έρχονται νέα εντάλματα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους ομαδικούς βιασμούς του 15χρονου

Νέα εντάλματα σύλληψης και άλλων εμπλεκόμενων για τους βιασμούς του 15χρονου στο Ίλιον αναμένονται τις επόμενες ώρες / Βίντεο Open

Τις έξι έχουν φτάσει οι συλλήψεις ανήλικων για την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμα δύο νέα εντάλματα σύλληψης, ενός 15χρονου και ενός 16χρονου αγοριού.

Ίλιον: «Δεν έχω σχέση με τον βιασμό του 15χρονου»

Οι πέντε από αυτούς έχουν προφυλακιστεί, ενώ ένα παιδί που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 15 έτη αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, πορνογραφία και ομαδικό βιασμό κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του 15χρονου μαθητή που περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα τη φρίκη που έζησε στα χέρια τους.

Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»

Για τη φρικτή υπόθεση ερευνάται και η εμπλοκή τεσσάρων κοριτσιών, τριών 15χρονων και μια 14χρονης, τις οποίες φέρεται να κατονόμασε το ανήλικο θύμα στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε, ήταν παρούσες σε κάποιους από τους βιασμούς τους.

Οι γονείς των κοριτσιών ισχυρίζονται ότι δεν έκαναν παρέα με τη συμμορία των αγοριών, ότι γνώριζαν κάποιους από αυτούς και ότι απλά έτυχε να περάσουν από το εγκαταλελειμένο σπίτι, όπου φέρεται να γίνονταν οι φρικτοί βασανισμοί.

το σπίτι όπου βίαζαν τον 15χρονο στο Ίλιον

Οκτώ άτομα έχει κατονομάσει ο 15χρονος για τους ομαδικούς βιασμούς του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον / Φωτογραφία Intime

Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι για να μην ακούγομαι»

Όσα έχει περιγράψει ο 15χρονος στον ψυχολόγο και τους αστυνομικούς προκαλούν ανατριχίλα. 

Το θύμα φέρεται να υποστήριξε ότι οι συνομήλικοί του τον βίασαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο έξι με επτά φορές, χρησιμοποιώντας ακόμα και σκουπόξυλο, καταγράφοντας μάλιστα τη φρίκη με τα κινητά τους.

Σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνονται τρεις από τους κατηγορούμενους. Ο ένας έχει πιάσει τον 15χρονο από το κεφάλι και γελάει. Σύμφωνα με το αγόρι τον πιέζει και τον κρατάει για να μη φύγει. Το άλλο άτομο του κρατάει τα πόδια και ο τρίτος τον βιάζει με το σκουπόξυλο. 

Ακόμα και χειροπέδες βρέθηκαν στο σπίτι όπου ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον 15χρονο

Ακόμα και χειροπέδες βρέθηκαν στο σπίτι όπου οι ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον 15χρονο / Φωτογραφία Intime

Το ανήλικο θύμα μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τους φώναζε να σταματήσουν, όμως εκείνοι του έκλειναν το στόμα με μαξιλάρι για να μην ακούγονται: «Φώναζα κι όταν φώναζα μου βάζανε ένα μαξιλάρι στη μούρη ώστε να μην ακουστώ. Τους έλεγα δε θέλω και με κρατάγανε... Mε πήγαιναν εκεί πέρα σηκωτό... στους καναπέδες στο σαλόνι ή στο κρεβάτι».

Το σπίτι όπου ο 15χρονος βιαζόταν από συνομηλίκους του

βιασμό; 15χρονου στο Ίλιον

Την απόλυτη φρίκη ζούσε ο 15χρονος. Φέρεται να βιάστηκε από τους συνομηλίκους του τουλάχιστον έξι με επτά φορές / Φωτογραφία Intime

Ίλιον: «Δεν ξέρω, δεν είδα» - Αρνούνται τον βιασμό οι κατηγορούμενοι

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δε βίαζαν τον 15χρονο φίλο τους, και ότι όλα ήταν στα πλαίσια της «πλάκας» ή του «σεξουαλικού πειραματισμού», όπως υποστήριξαν ορισμένοι στις απολογίες τους.

«Δεν έχω κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό. Έχω φιλικές σχέσεις με το παιδί και ποτέ δε θα ήθελα να του κάνω κακό», δήλωσε στο Star ένας από τους ανήλικους που αναζητούν οι αρχές και φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι πήγε προγραμματισμένο ταξίδι. Δήλωσε μάλιστα ότι προσπάθησε να σταματήσει έναν από τους βιασμούς του 15χρονου.

Άλλοι φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι «πειραματίζονταν σεξουαλικά»: «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο... είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», ανέφερε ο ένας 15χρονος, ενώ ένας δεύτερος είπε: «Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top