Τροχαίο Σουνίου: «Παρά τα τραύματα είχε τις αισθήσεις του - Σωστό παλικάρι»

Συγκλονίζει ο συνάδελφος του 52χρονου που ακρωτηριάστηκε

Τι είπε στο Star ο συνάδελφος του 52χρονου υπαλλήλου καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε 

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου στο οποίο ακρωτηριάστηκε ένας 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού. Αυτοκίνητο που έτρχε με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου άνδρα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του ατυχήματος, περιγράφει στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον τραυματισμό του συναδέλφου του. 

Τροχαίο στη Σουνίου: Bίντεο ντοκουμέντο - Το αυτοκίνητο πήγαινε «βολίδα»

«Το πρώτο που άκουσα ήταν το "μπαμ". Το ΙΧ πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε...» ήταν τα πρώτα λόγια του οδηγού του απορριμματοφόρου κ. Νίκου Σανου που βρίσκεται σε εμφανή κατάσταση σοκ.

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

Ο ίδιος περιγράφει ότι ο συνάδελφός του που υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν πραγματικό παλικάρι.

Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου Με τέτοια χτυπήματα που είχε, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί.

«O Τάσος είναι παλικάρι... Παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε όσο μπορούσε. "Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, τη μπλούζα" έλεγε, προφανώς δεν είχε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί» είπε συντετριμμένος ο οδηγός.


Φρικτό τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου: Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος καθαριότητας

Ο 52χρονος που υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι και φέρει πολλές κακώσεις, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top