Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δείτε φωτογραφίες

Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε μία λαμπρή τελετή έγινε σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά η οποία και σηματοδότησε την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων για τις γιορτές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη ενώ τραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Πειραιάς φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται με λάμψη, φως και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα τα φετινά Χριστούγεννα.

Οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεκινούν επισήμως σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φωταγωγεί το Δέντρο των Χριστουγέννων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε μια ξεχωριστή, γιορτινή εκδήλωση και ο χρόνος για τα φετινά Χριστούγεννα αρχίζει να μετρά αντίστροφα!

δεντρο πειραιας

Με φόντο το στολισμένο κέντρο της πόλης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες καλλιτέχνες θα ταξιδέψει μουσικά και θα διασκεδάσει με τις διαχρονικές του επιτυχίες, όλους όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο.

χατζηγιαννης

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Πειραιώτισσα Ελεονώρα Μελέτη.

ελεονωρα μελετη

Στη γιορτινή αυτή βραδιά,  τη μαγεία και τη ζεστασιά της φετινής εορταστικής περιόδου θα προσδώσουν οι χριστουγεννιάτικες  μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Πειραιά, καθώς και οι  φωνές της χορωδίας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου – Δημοτικού  Ωδείου  Πειραιά και της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, με τη συμμετοχή της Angel Dancesport Academy.

πειραιας

Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος  πάνω απο 16 μέτρα  και στολίστηκε με πάνω από 150.000 λαμπιόνια που ξεπερνούν σε μήκος τα 3 χλμ.

Τα φωτιστικά στολίδια του δέντρου καθώς και ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός αποτελείται αποκλειστικά από λαμπτήρες τύπου LED χαμηλής κατανάλωσης με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πειραιά για εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό στην κατανάλωση και ενίσχυση της βιωσιμότητας των χριστουγεννιάτικων εγκαταστάσεων, χωρίς να στερηθεί η πόλη και οι δημότες της, το λαμπερό εορταστικό κλίμα κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

δεντρο πειραιας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top