Πυροβολισμός 16χρονου: Βρέθηκε η δεύτερη σφαίρα που έριξε ο αστυνομικός

Θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη

Βρέθηκε και η δεύτερη σφαίρα που έριξε ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» από την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα που φέρεται να έριξε ο ένστολος κατά τη διάρκεια καταδίωξης του ανήλικου.

Πυροβολισμός 16χρονου: «Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου» - Ξεσπά ο πατέρας

Η δεύτερη σφαίρα εντοπίστηκε σφηνωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

H σφαίρα έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 16χρονο.

πυροβολισμός 16χρονου Ρομά

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 16χρονος, που αστυνομικός πυροβόλησε στο κεφάλι

Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, αυτό θα σημαίνει ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα σαν προειδοποιητική βολή, για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο ανήλικος που χαροπαλεύει στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σημειώνεται ότι για τον τραυματισμό του 16χρονου, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ενόψει του άμεσου κινδύνου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου (πραγματοποιώντας δύο βολές) επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο αυτού, να προσκρούσει σε τοιχίο και να διακομισθεί σοβαρά τραυματισμένος στο εφημερεύον Νοσοκομείο με σταθμό του ΕΚΑΒ».

Σε βάρος του αστυνομικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top