Συγκλονίζει η Όλγα με τον αγώνα να ξανασταθεί στα πόδια της

Είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Πραγματικό αγώνα ζωής δίνει η Όλγα, η κοπέλα που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πρώην σύντροφό της και προπονητή τζούντο. Η Όλγα κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα και πλέον έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Άρτα: Ευθύνες στο σχολείο για τον 15χρονο μαθητή που έμεινε παράλυτος

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έχει λεπτομέρειες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάσταση της υγείας της.  

Tον περασμένο Ιανουάριο ο 46χρονος πρώην σύντροφος της την είχε σαπίσει στο ξύλο μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη. Τα ανελέητα χτυπήματα του την είχαν στείλει στην εντατική.

Όπως βλέπουμε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, αφού έμεινε για πάνω από 7 μήνες σε κωματώδη κατάσταση.

Θεσσαλονίκη: Έδειραν την αδελφή τους στη μέση του δρόμου

Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών του «Ευαγγελισμού» και με τη βοήθεια του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης», η Όλγα έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Οι αρμόδιοι θεραπευτές είναι πολύ αισιόδοξοι και από την εικόνα της φαίνεται πως μέρα με τη μέρα σημειώνει θεαματική βελτίωση.

Μαρτυρία γυναίκας στο Star για τον πλαστικό χειρουργό της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την κ. Δέσποινα Καβύρη, υπεύθυνη επικοινωνίας του οργανισμού «Πράξη Αγάπης» που είναι στο πλευρό της Όλγας, «η βελτίωση της υγείας της Όλγας είναι εμφανής και τόσο γιατροί όσο και εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Ο οργανισμός πραγματοποιεί τις εκστρατείες συγκέντρωσης πόρων για την εξασφάλιση της θεραπείας και χάρη στην ανταπόκριση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου είμαστε στα μισά της διαδρομής».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top