Μαρτυρία γυναίκας στο Star για τον πλαστικό χειρουργό της Θεσσαλονίκης

Περιγράφει τον σωματικό πόνο που βίωσε πριν λίγα χρόνια στα χέρια του

Oι αποκαλύψεις για τον γιατρό της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται. Σήμερα το Star φέρνει στο φως τη μαρτυρία της γυναίκας που φωτογράφησε ως υπαίτια του ξυλοδαρμού του. Η ασθενής έχει κερδίσει 15 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για επέμβαση που της έκανε.

Θεσσαλονίκη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πλαστικός χειρούργος - Τι είπε στο Star

Με δάκρυα στα μάτια η 40χρονη σήμερα γυναίκα περιγράφει τον σωματικό πόνο αλλά και την ψυχική οδύνη που βίωσε πριν λίγα χρόνια στα χέρια γιατρού που της συστήθηκε ως πλαστικός με ειδικότητα όμως ΩΡΛ.

H γυναίκα διαγνώστηκε με λιπιδαιμία των κάτω άκρων. Ενημέρωσε τον γιατρό για την πάθηση της και εκείνος την διαβεβαίωσε ότι μπορεί να τη χειρουργήσει και θα παρουσιάσει μάλιστα το περιστατικό σε ιατρικό συνέδριο. 

πλαστικός χειρούργος Θεσσαλονίκη

Την υπέβαλε σε δύο επώδυνα χειρουργεία στις γάμπες χρειάστηκε νοσηλεία σε κλινική για σταφυλλόκκοκο και μια ολική επανορθωτική επέμβαση. Η γυναίκα έκανε μήνυση. 

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν ο γιατρός το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε επίθεση έξω από το ιατρείο του και άφησε αιχμές ότι μπορεί η συγκεκριμένη γυναίκα να είναι υπεύθυνη. 

Ασθενής δεν ήθελε να πάρει εξιτήριο-Απειλούσε να ανατινάξει το Παπανικολάου

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που ήταν να γίνει αναβλήθηκε και πάλι καθώς ο 47χρονος γιατρός νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στο ΑΧΕΠΑ. 

Δείτε εδώ oλόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top