Θεσσαλονίκη: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πλαστικός χειρούργος - Τι είπε στο Star

«Ήταν δολοφονική επίθεση!»

Τι είπε αποκλειστικά στο Star το θύμα της επίθεσης / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Επίθεση από αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε ένας 47χρονος πλαστικός χειρουργός. Ο ίδιος, μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Λευκή Γεωργάκη περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο τη φρίκη που έζησε.

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε έξω από το ιατρείο του ένας πλαστικός χειρούργος. Έκπληκτοι θαμώνες από καφέ και περαστικοί έβλεπαν τον ξυλοδαρμό του άνδρα στο πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης. 

Ο 47 χρόνος πλαστικός χειρουργός, πατέρας έξι παιδιών, περιέγραψε στο Star και τη Λευκή Γεωργάκη τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα του άγριου ξυλοδαρμού του:

Ήταν δολοφονική επίθεση, δεν κατάλαβα τι έγινε. Mε χτύπησαν με ενα ρόπαλο - γκλομπ πίσω στο κεφάλι στην ινιακή χώρα, λίγο πάνω από τον αυχένα. Αν είχα τέτοιο χτύπημα στον αυχένα θα ήμουν νεκρός. Ευτυχώς δεν έσπασα κανένα πλευρό.

Θεσσαλονίκη: «Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, άρχισαν να με χτυπούν»

Όλα έγιναν στις 9 το βράδυ. Όταν ο γιατρός βγήκε από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το ιατρείο του στην παραλιακή λεωφόρο, δύο άνδρες που του είχαν στήσει ενέδρα και τον περίμεναν, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. 

«Είχε φύγει η γραμματέας μου και κατέβηκα μόνος. Περίμεναν απ'έξω. Πριν προλάβω να καταλάβω, άρχισαν να με χτυπούν. Φορούσαν μαύρα καπέλα, δεν είδα τίποτα. Κάτι είπαν, αλλά δεν κατάλαβα. Και να είναι ξένοι μπορεί να μιλούν ελληνικά», είπε περιγράφοντας το περιστατικό.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν μέχρι το πεζοδρόμιο. Οι δράστες επιτέθηκαν σε αυτό το σημείο, χωρίς να τους νοιάζει ότι στο καφέ δίπλα υπήρχαν θαμώνες. 

θύμα ξυλοδαρμού πλαστικός χειρούργος στη Θεσσαλονίκη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το ιατρείο του δέχθηκε πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: «Κάποιοι προσπαθούν να με εκφοβίσουν» - Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Ο γιατρός θεωρεί ότι κάποιοι προσπαθούν να τον εκφοβίσουν ενόψει δίκης στην οποία θα κατάθεση ως μάρτυρας κατηγορίας. 

Ένας από τους θαμώνες που είδαν την επίθεση ισχυρίζεται ότι χτυπούσαν τον γιατρό με απίστευτη βαρβαρότητα.

«Τον χτυπούσαν με απίστευτη αγριότητα φορούσαν κουκούλες και καπέλα τους είδαμε να περιμένουν στην είσοδο. Ο άνθρωπος ήταν στο έδαφος γεμάτος αιματα και ζητούσε βοήθεια. Οι δράστες μόλις είδαν τον  κόσμο να κατευθύνεται προς το σημείο, παράτησαν το θύμα και ξεκινήσαν να τρέχουν. Ο ένας δράστης είπε στον συνεργο του "σήκω να φύγουμε γρήγορα"», είπε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία έχει συλλέξει όλα τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Ο 47χρονος νοσηλευεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και σώμα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top