Κυπαρισσία: Τον δολοφόνησαν και του έκλεψαν τα χρήματα που είχε μαζί του

Συνελήφθησαν δύο άτομα, αναζητείται ένα ακόμα

Ρεπορτάζ για το πτώμα που βρέθηκε σε παραλία της Κυπαρισσίας

Μια Ελληνίδα, ένας Αλβανός κι ένας Ρομά είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 31χρονου άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία Καρτελάς της Κυπαρισσίας

Τη σορό εντόπισε ένας περαστικός, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Το πτώμα ήταν θαμμένο στην άμμο και εξείχαν μόνο τα πόδια με κάλτσες. 

Κυπαρισσία: Βρέθηκε θαμμένο πτώμα σε παραλία

Το θύμα ήταν ένας 31χρονος Αλβανός εργάτης γης, ο οποίος είχε πάει πρόσφατα στην περιοχή για να εργαστεί στη συγκομιδή της ελιάς. 

δολοφονία Κυπαρισσία

Οι δολοφόνοι σκότωσαν κι έσυραν τον 31χρονο στην παραλία στην Κυπαρισσία - tharrosnews.gr

Μάλιστα, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr τα χτυπήματα που είχε δεχτεί σε όλο το σώμα και το κεφάλι φανερώνουν μένος από τους δράστες.

Κυπαρισσία: Τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν

Μετά από έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι το βράδυ πριν από τη δολοφονία, ο 31χρονος διασκέδαζε μαζί με τους τρεις δολοφόνους του, ενώ μαζί του είχε 10.000 ευρώ. 

Κυπαρισσία: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 31χρονου

Η αστυνομία ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού των δραστών και το βράδυ της Τρίτης ακινητοποίησαν ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν η 30χρονη Ελληνίδα και ο 30χρονος Αλβανός σε μπλόκο στην Ε.Ο Καλό Νερό – Τσακώνα. 

το σημείο που βρέθηκε θαμμένος ο 31χρονος στην Κυπαρισσία

Το πτώμα του 31χρονου βρέθηκε θαμμένο στην παραλία Καρτελάς της Κυπαρισσίας από έναν σκύλο - tharrosnews.gr

Μαζί τους είχαν επίσης 5.300 ευρώ, που πιθανότατα έκλεψαν από το θύμα. Ο 24χρονος Ρομά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και καταζητείται από την αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top