Κυπαρισσία: Βρέθηκε θαμμένο πτώμα σε παραλία

Το εντόπισε σκύλος κατά τη διάρκεια της βόλτας του

Ένα πτώμα εντόπισε κάτοικος σε παραλία της Κυπαρισσίας, όταν έβγαλε τον σκύλο του βόλτα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου πριν από την παραλία και είδε αίμα. Προχωρώντας στην άμμο είδε ίχνη σαν κάτι να είχε συρθεί προς τη δεξιά πλευρά της παραλίας. 

Ο σκύλος του έτρεξε προς το σημείο και βρήκε θαμμένο το πτώμα. Ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως τις αρχές και η αστυνομία έφτασε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή. 

πτώμα Κυπαρισσία

Το πτώμα βρέθηκε στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας - tharrosnews.gr

Ειδοποιήθηκε επίσης και ιατροδικαστής από την Κόρινθο, ο οποίος έφτασε στην περιοχή το βράδυ. Διαπίστωσε ότι πρόκειται για άντρα, περίπου 40 ετών, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύμα στο κεφάλι. 

Το σώμα ήταν εξ ολοκλήρου θαμμένο και εξείχαν μόνο τα πόδια, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του άνδρα– μιας και δεν έφερε στοιχεία πάνω του – και το τι συνέβη. Πάντως, από την Αστυνομία ξεκίνησαν από χθες το βράδυ οι προσαγωγές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εκτιμάται πως ό,τι συνέβη έγινε από το απόγευμα της Κυριακής και μετά, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρία του ανθρώπου, στο ίδιο σημείο είχε πάει με τον σκύλο του και την προηγούμενη μέρα, χωρίς να υπάρχει κάτι εκεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top