Κολωνός: Τα προφίλ των νέων συλληφθέντων στην υπόθεση της 12χρονης

Τι βρέθηκε στους υπολογιστές τους

Κολωνός συλληφθέντες

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, μετά από την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων που διέταξαν οι εισαγγελικές αρχές. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να μεταβούν σήμερα μετά τις 12:00 το μεσημέρι στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Κολωνός: Ο διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο για τη μητέρα της

Από αυτούς ο ένας είναι ηλικίας 35 ετών και κατοικεί στον Κορυδαλλό. Είναι άνεργος και εισοδηματίας, ενώ δεν περιλαμβάνεται στην ομάδα όσων έχουν εμφανιστεί έως τώρα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ κι έχουν παραδεχθεί ότι έχουν συνομιλήσει με τη 12χρονη. 

συλληφθέντες Κολωνός

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Intimenews

Ο δεύτερος άνδρας που συνελήφθη είναι ηλικίας 39 ετών από το Νέο Ηράκλειο. Είναι χωρισμένος και πατέρας ενός εννιάχρονου παιδιού. Εργάζεται ως security σε μεγάλη εταιρεία και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία.

Κολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Αναζητούνται επίσης δύο άτομα στο πλαίσιο των ενταλμάτων που εξέδωσε η 33η τακτική ανακρίτρια. Ο ένας είναι ηλεκτρολόγος κι ο δεύτερος ιδιωτικός υπάλληλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο είναι εξαφανισμένος και ο άλλος φέρεται να βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. 

Κολωνός: Τι βρέθηκε στα σπίτια των συλληφθέντων

Στο σπίτι του 35χρονου στον Κορυδαλλό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα κι ένα tablet.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Όσον αφορά στον 39χρονο από το Νέο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σπίτι του ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα tablet, τα οποία εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Βρέθηκε επίσης ένα πιστόλι των 9mm και 40 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, που κατείχε νόμιμα λόγω της εργασίας του ως security.

Οι νέες συλλήψεις ήλθαν μετά από τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία αναγνώρισε τα νέα πρόσωπα μέσα από φωτογραφίες. 

Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για τους βιασμούς της 12χρονης

Τρεις από αυτούς τους άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με το κορίτσι χωρίς, ωστόσο, να συναντηθούν μαζί της, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Πλέον, οι συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού έφτασαν τις οχτώ με τους έξι κατηγορούμενους να έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top