Κολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Εκκρεμούν ακόμα δύο εντάλματα - Ποιους ψάχνει η αστυνομία

Κολωνός: Νέα Σύλληψη Άνδρα Για Βιασμό 12χρονης

Και δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγη ώρα την Πέμπτη, μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Τρεις από τους τέσσερις άνδρες φέρεται να είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές.

Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για τους βιασμούς της 12χρονης

Δύο συλλήψεις μετά τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης σημειώθηκαν σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος συλληφθείς είναι 39 ετών από τα βόρεια προάστια, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

Νωρίτερα, οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής και υψηλά αμειβόμενος ιδιωτικός υπάλληλος.

Οι άλλοι δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα σύλληψης είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος και οι δύο κάτοικοι δυτικής Αττικής

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τέσσερις ακόμα από τους βιαστές της

Η δικαστική λειτουργός με τη σύμφωνο γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα εξέδωσε τέσσερα νέα εντάλματα που αφορούν κατηγορούμενους πλέον, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Τα νέα εντάλματα δρομολογήθηκαν μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολόγου η 12χρονη, η οποία φαίνεται πως αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με ποινικά αξιολογήσιμο ρόλο σε όσα έχει υποστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός, αφορούν άτομα που φέρονται να είχαν μεταβεί αυτόβουλα στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρόθεση να διασαφηνίσουν ,όπως ανέφεραν τη θέση τους.

Κολωνός: Τρεις από τους τέσσερις παρουσιάστηκαν αυτοβούλως

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα αυτά, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους στην υπόθεση ξεκινά και σταματά σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη. Οι νέοι κατηγορούμενοι αρνούνταν ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους, καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους , άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί.

Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά «πελάτη» του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου, που συνάντησε την 12χρονη.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων, η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης, αφορά πλέον 10 κατηγορούμενους, εκ των οποίων οι έξι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του παιδιού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι νέοι κατηγορούμενοι μετά την σύλληψη τους θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας προκειμένου να απαντήσουν σε όσα τους καταλογίζονται από τις αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top