Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για τους βιασμούς της 12χρονης

Τρεις από τους τέσσερις είχαν πάει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Κολωνός: Τέσσερα Νέα Εντάλματα Σύλληψης

Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσαν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το παιδί αποτέλεσε το «κλειδί» για να εκδοθούν τα νέα εντάλματα, καθώς φέρεται να αναγνώρισε από φωτογραφίες και άλλα πρόσωπα, ως βιαστές της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα τέσσερα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν τα εντάλματα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην αστυνομία. Οι συγκεκριμένοι είχαν ισχυριστεί πως είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ραντεβού, όμως δεν είχαν συναντηθεί μαζί της. Ωστόσο, η 12χρονη τους διαψεύδει. 

Κολωνός: Αναγνώρισε άλλους δύο - τρεις βιαστές της η 12χρονη

Το κορίτσι φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους, τους άνδρες με τους οποίους είχε σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο. 

Κολωνός: Ακόμα δύο άντρες εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνα γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση των ενταλμάτων και πλέον οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση ανέρχονται στους δέκα. 

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι νέοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Κολωνός: Ξέσπασε σε κλάματα η 12χρονη – Επίπονη διαδικασία η κατάθεσή της

Ήδη , έχουν πάρει τον δρόμο της φυλακής συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα της 12χρονης. Η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top