Κολωνός: «Μου είπαν να καλύψω τα τζάμια του αυτοκινήτου για να μη μας δουν»

Τι υποστήριξε ο 33χρονος

Κολωνός

Και τρίτος άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε τη 12χρονη στον Κολωνό στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ανατριχιαστικές είναι οι οδηγίες που φέρεται να έλαβε πριν το ραντεβού ο 33χρονος «να σκεπάσει τα τζάμια στο αυτοκίνητο» για να μη τους δει κανείς στο ραντεβού με το κορίτσι.

Κολωνός: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που έκλεινε ραντεβού βιασμού στη 12χρονη

Αργά τη νύχτα Παρασκευής μετά από ένταλμα που εκδόθηκε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έκαναν έφοδο στο σπίτι του και συνέλαβαν τον 33χρονο άνδρα.

Κολωνός

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της σύλληψης του 33χρονου στην Αγία Βαρβάρα στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

«Ο ένας αστυνομικός του έκρυψε με το μπουφάν τις χειροπέδες. Τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο -δύο πίσω με  τον άνδρα και δυο μπροστά- και έφυγαν» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 33χρονος είναι ανύπαντρος και μένει στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα και τη μητέρα του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται σε εργοστάσιο. Οι αστυνομικοί αφού του πέρασαν χειροπέδες ερεύνησαν μέχρι και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν για τουλάχιστον δυο ημέρες. Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.  

Ο 33χρονος είχε έρθει σε επαφή με το ανήλικο κορίτσι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. 

Κολωνός: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα», είπε ο 33χρονος

Κολωνός: Ο 33χρονος κάλυψε τα τζάμια στο αυτοκίνητο του με πετσέτες

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συλληφθέντα, Ιωάννη Μπαρκαγιάννη, ο 33χρονος είχε συναντήσει το κορίτσι τρεις φορές.

Όπως είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης στο Star, το ραντεβού ανάμεσα στον κατηγορούμενο και την 12χρονη κλείστηκε για τα Σεπόλια κατά τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα του ζητήθηκε να «καλύψει τα τζάμια του αυτοκινήτου του, για να μη τους δει κανείς».

Πράγματι, ο 33χρονος κάλυψε με πετσέτες το αυτοκίνητο και τότε συναντήθηκε με το κορίτσι. Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν της έδωσε χρήματα και της είπε πως «αυτή δεν είναι κατάσταση» και ότι πρέπει να φύγει. 

Ο 33χρονος, συνέχισε ο κ. Μπαρκαγιάννης, δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον 53χρονο. Θεωρούσε πως μιλούσε με το κορίτσι όταν είχαν επικοινωνίες μέσω της εφαρμογής.

Υποστήριξε, δε, πως επειδή για να κάνει κάποιος εγγραφή στη συγκεκριμένη εφαρμογή πρέπει να δηλώσει ότι είναι άνω των 20 ετών, το γεγονός αυτό του δημιούργησε την εντύπωση ότι το κορίτσι ήταν ενήλικο. Μάλιστα υποστηρίζει ότι τη ρώτησε τόσο σε μηνύματα όσο και από κοντά πόσο χρονών ήταν και το κορίτσι του είπε «17-18 ετών».

«Επαναλαμβάνει διαρκώς ότι "αν ήξερα ότι είναι 12 ετών δε θα της έλεγα ούτε καλησπέρα» είπε ο ίδιος για τον εντολέα του, συμπληρώνοντας πως ο 33χρονος υποστηρίζει πως βρέθηκε τρεις φορές με το κορίτσι, αλλά ότι ποτέ δεν έγινε η γενετήσια πράξη που φέρεται ότι έχει τελεστεί. 

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης πήρε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top