Ηλεία: Παλεύει για τη ζωή του 27χρονος αστυνομικός με εγκεφαλίτιδα 

 Σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Ηλεία: Παλεύει για τη ζωή του 27χρονος αστυνομικός με εγκεφαλίτιδα 

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 27χρονος αστυνομικός από την Καρδάμα Ηλείας που διαγνώστηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή - Νεκρή η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος ένιωθε μούδιασμα στα χέρια και στα πόδια του και μετέβη  στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου του Πύργου για εξετάσεις επειδή ένιωσε αδιαθεσία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς», ωστόσο κατόπιν των εξετάσεων που του έγιναν δεν κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί.

Θρήνος στο Αίγιο – Νεκρός 42χρονος δικυκλιστής

Σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι του και η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό γιατρό, ο οποίος τους συμβούλευσε να μεταβούν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», καθώς κατάλαβε ότι πρόκειται για σοβαρή εγκεφαλίτιδα.

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη - Άνδρας σκότωσε γατάκι κι έφυγε ανενόχλητος

Στον «Άγιο Άνδρεα» οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη, καθώς η κατάσταση του νεαρού αστυνομικού κρίθηκε κρίσιμη από την πρώτη στιγμή και αποφασίστηκε η διασωλήνωσή του. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top