Άρτα: Ο 29χρονος είχε επιχειρήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του

Νέες αποκαλύψεις μετά από τη δολοφονία του πεθερού του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο 29χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πρώην πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας. Την ίδια ώρα όμως έρχονται νέες πληροφορίες για τον βίαιο χαρακτήρα του. 

Άρτα: Πήρε προθεσμία για Τετάρτη ο 29χρονος - Τα πρώτα λόγια του

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της 36χρονης στον Alpha, λίγο καιρό πριν σκοτώσει τον πεθερό του, ο 29χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους. 

Αρτα: Συνελήφθη ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», είπε ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης.

29χρονος Άρτα

Μετανιωμένος δήλωσε ο 29χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του στην Άρτα

Αυτό το γεγονός μάλιστα ήταν η αιτία που ο εισαγγελέας έδωσε εντολή η επικοινωνία του δράστη με το παιδί να γίνεται στο σπίτι της μητέρας, παρουσία της ίδιας κι ενός ακόμη ανθρώπου για λόγους ασφαλείας. 

Άρτα: «Με πρόσβαλε και θόλωσα, το έχω μετανιώσει»

Ο 29χρονος πάντως, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα δηλώνει μετανιωμένος για ό,τι έκανε και ξεκαθαρίζει ότι δεν πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του. 

Άρτα: «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη», τα πρώτα λόγια του 29χρονου

Ωστόσο η πρώην σύζυγός του κατέθεσε πως, ενώ ήταν στην αυλή του σπιτιού του πατέρα της, επιχείρησε να τραυματίσει θανάσιμα και την ίδια με την κυνηγετική καραμπίνα του.

Ο 29χρονος είπε ότι ο πρώην πεθερός του τον προσέβαλε, εκείνος εξοργίστηκε, πήρε την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές σχεδόν εξ επαφής. 

Άρτα: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει την κόρη του

Στη συνέχεια διέφυγε στα βουνά και χθες το πρωί επικοινώνησε με την αστυνομία, ενημέρωσε ότι βρίσκεται στη Δαφνούλα Ευρυτανίας και ότι σκοπεύει να παραδοθεί. 

ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του

Η πρώην σύζυγος του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα τον κατηγορεί ότι πριν λίγο καιρό πήγε να την πνίξει

Ο αδελφός του δράστη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε πως ο 29χρονος επικοινώνησε μαζί του χθες το πρωί πριν παραδοθεί και του εξομολογήθηκε ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του - Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Μετά από συζήτηση που είχαν όμως, πείστηκε ότι πρέπει να παραδοθεί στις αρχές και να υποστεί τις συνέπειες της πράξης του. 

Άρτα: «Αδερφέ μου σκέφτηκα να αυτοκτονήσω - Πάρε την αστυνομία να έρθει»

Ο 29χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top