Αρτα: Συνελήφθη ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

Πληροφορίες ότι τηλεφώνησε ο ίδιος στις αρχές

Στην περιοχή Δαφνούλα εντοπίστηκε τελικά και συνελύφθη από την αστυνομία ο 29χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας. Αυτή την ώρα οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνησε ο ίδιος στις αρχές και είπε ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί. 

Άρτα: Ανθρωποκυνηγητό σε τρεις νομούς για τον εντοπισμό του δράστη

Ο 29χρονος μετά από τη δολοφονία του 75χρονου διέφυγε στα βουνά και η αστυνομία τον αναζητούσε.

Άρτα: Ο 75χρονος μπήκε μπροστά για να σώσει την κόρη του

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο 29χρονος είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του για να δει το δύο ετών παιδί του, που μένει εκεί με τη μητέρα του μετά από το διαζύγιό τους. 

Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Ο 29χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει το παιδί σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και παρουσία τρίτου ατόμου. Ο 29χρονος όμως ζήτησε να το πάρει μαζί του και τότε ξεκίνησε ο καβγάς με την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του. 

Άρτα: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει την κόρη του

Ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και φέρεται να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του δύο φορές, αλλά αστόχησε. Η 34χρονη πήρε το παιδί έντρομη και μπήκε στο σπίτι, καλώντας σε βοήθεια.

Ο 75χρονος, βλέποντας ότι κινδυνεύει η κόρη και το εγγόνι του, μπήκε μπροστά για να τους σώσει και δέχθηκε τέσσερις σφαίρες σχεδόν εξ επαφής. 

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του - Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Στη συνέχεια ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε προς τα βουνά. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στα σύνορα του νομού Άρτας με τον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Φέρεται να συναντήθηκε με βοσκό, στον οποίο είπε ότι ανέβηκε στο βουνό γιατί είχε προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα. 

Συγχωριανοί του έκαναν λόγο για έναν οξύθυμο χαρακτήρα, ο οποίος δημιουργούσε συχνά φασαρίες κι έπαιρνε μέρος σε καβγάδες για ασήμαντη αφορμή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top