Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του - Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη - Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Αστροχώρι του Νομού Άρτας όπου νεκρός έπεσε ένας άνδρας καθώς δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα από τον γαμπρό του. Ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του με την οποία είχαν πάρει διαζύγιο. Η αστυνομία έχει εντοπίσει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο άνδρας σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας και είναι θέμα χρόνου πλέον η σύλληψή του.

Αρπαγή βρέφους σε Αιγάλεω: «Πρόδωσε τη φιλία μας και μου άρπαξε το μωρό»

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Ο ηλικιωμένος άντρας, περίπου 80 ετών, βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του.

Κρυονέρι: Τι λέει η γυναίκα που τραυματίστηκε από σκάγια λαθροθήρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είχε πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του η οποία είχε γυρίσει στο πατρικό της. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί. Ο δράστης πήγε στο σπίτι στο χωριό ώστε να δει το παιδί του όμως τελικά η επίσκεψη αυτή εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Οι δύο άντρες συνεπλάκησαν και ο γαμπρός πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον πεθερό του.

Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό. Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top