Kim Kardashian: Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων και το πανάκριβο δώρο στη North West

Ποιος δε θα ζήλευε αυτά τα γενέθλια;

Τα γενέθλια της North West και της ξαδέρφης της Penelope Disick  είναι πολύ κοντά και έτσι οι γονείς τους αποφάσισαν να τα γιορτάσουν μαζί.

Η κόρη της Kim Kardashian στις 15 Ιουνίου γίνεται πέντε ετών, ενώ η Penelope που είναι κόρη της Kourtney Kardashian στις 8 Ιουλίου γίνεται 6 ετών.

Όπως αναμενόταν οι ευτυχισμένες μαμάδες ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τις κόρες τους, τα οποίο περιελάμβανε ζαχαρωτά, ντόνατς και βέβαια  βόλτα με πόνυ.

Το πάρτι είχε πολύχρωμα donuts, χωνάκια παγωτού με θέμα τον μονόκερο και ό,τι άλλη λιχουδιά μπορείτε να φανταστείτε.

Ίδιο θέμα είχαν και οι τούρτες τους. Ένα rainbow cake, γεμιστό με καραμελάκια και απ'έξω διακοσμημένο ως μονόκερος.

Από το πάρτι τους, δεν έλειπαν  τα πολύχρωμα φουσκωτά που περίμεναν τους καλεσμένους να διασκεδάσουν είτε με μια βόλτα είτε με μια βουτιά στην πισίνα.

Ένα από τα δώρα που έλαβε  η North West για τα γενέθλιά της, κοστίζει λίγο περισσότερο από το ενοίκιο ενός σπιτιού. Η μητέρα της, Kim Kardashian, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram story της δείχνοντας μία τσάντα Alexander Wang, αξίας 750 δολαρίων.

Το λεοπάρ αριστούργημα, το έστειλε ο ίδιος ο σχεδιαστής για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μικρή. «North, χρόνια πολλά! Κάθε κορίτσι χρειάζεται λίγη λάμψη. Ελπίζω να σου αρέσει. Alex»,  έγραψε στην κάρτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top