Κρυονέρι: Τι λέει η γυναίκα που τραυματίστηκε από σκάγια λαθροθήρα

Ένιωσε κάψιμο στο χέρι της

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star - Ρεπορτάζ Βαγγέλης Γκούμας

Για… κυνήγι αποφάσισε να βγει χθες το βράδυ κάτοικος στο Κρυονέρι, αναζητώντας μια αγέλη αγριογούρουνων που κατεβαίνει μέχρι τον Διόνυσο, προς αναζήτηση τροφής και νερού.

Παραλίγο όμως να συμβεί τραγωδία καθώς πυροβόλησε προς το μέρος τους, αλλά από τα σκάγια του όπλου τραυματίστηκε μια γειτόνισσά του, που βγήκε από το σπίτι της να δει τι συμβαίνει.

Το θύμα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, περιγράφοντας την απίστευτη εμπειρία της.

«Έβλεπα κάτι κλαδιά να πέφτουν και ένιωσα καψίματα στο χέρι μου» είπε η άτυχη γυναίκα δείχνοντας τα σημάδια στα χέρια της.

Γυναίκα αγριογούρουνα

Τα σημάδια από τα σκάγια στο χέρι της γυναίκας

Η γυναίκα είναι κάτοικος Κρυονερίου και βρέθηκε κατά λάθος στο πεδίο βολής ενός άνδρα ο οποίος κυνηγούσε παράνομα στο Κρυονέρι αγριογούρουνα. Άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε από το σπίτι της  για να δει τι συμβαίνει.

Δύο νεκροί σε τροχαίο στο Κιλκίς: Συγκρούστηκαν με αγριογούρουνα

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία όταν έφτασε στο σημείο συνέλαβε τον δράστη. Όπως έγινε γνωστό ο δράστης πρόλαβε να σκοτώσει ένα αγριογούρουνο και να τραυματίσει άλλο ένα. 

Κρυονέρι αγριογούρουνα

Σχεδόν κάθε μέρα όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο Κρυονέρι κάποιοι κυνηγούν παράνομα  αγριογούρουνα μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Οι λαθροθήρες που γνωρίζουν την αύξηση των αγριογούρουνων στα Βορειά προάστια  μόλις τα εντοπίσουν πυροβολούν ακόμη και μέρα μεσημέρι με τους κάτοικους να  φοβούνται για την ζωή τους από τους αδέσποτους πυροβολισμούς.

Αιδηψός: Aγριογούρουνα Πήγαν Για Μπανάκι Στη Θάλασσα! - Video

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top