Δύο νεκροί σε τροχαίο στο Κιλκίς: Συγκρούστηκαν με αγριογούρουνα

Περιπολικό έπεσε πάνω σε ΙΧ - Τραυματίστηκαν ακόμα τέσσερις άνθρωποι

Δύο νεκροί ειναι ο απολογισμός του τραγικού τροχαίου - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Περιπολικό έπεσε πάνω σε κοπάδι με αγριογούρουνα στο Κιλκίς. Εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια συγκρούστηκε με ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Κιλκίς, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους κι άλλοι τέσσερις να τραυματιστούν. 

τροχαίο Κιλκίς

Το σημείο που σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο στο Κιλκίς - eidisis.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:30 στο 62ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου. Ένα περιπολικό, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι με αγριογούρουνα κι εξετράπη της πορείας του. 

Εκείνη τη στιγμή ένας 56χρονος, που οδηγούσε αυτοκίνητο με πινακίδες της Βόρειας Μακεδονίας και κατευθυνόταν προς Δοϊράνη, πρόλαβε να βγει από τον δρόμο και να γλιτώσει τη σύγκρουση, αν και τραυματίστηκε ελαφρά η 50χρονη συνοδηγός. 

Ωστόσο, πίσω από αυτό το αυτοκίνητο κινούταν ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο εθνοφύλακες από το Κιλκίς. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αντιδράσει και συγκρούστηκε με το περιπολικό. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν και οι δύο επιβάτες του ΙΧ, ενώ τραυματίστηκαν και οι τρεις αστυνομικοί, οι δύο από αυτούς σοβαρά. 

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και συχνά εμφανίζονται σε χωράφια με καλαμπόκια, αλλά και σε κατοικημένες περιοχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top