Άρτα: Ανθρωποκυνηγητό σε τρεις νομούς για τον εντοπισμό του δράστη

Κρύβεται στα βουνά ο άνδρας που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε τρεις νομούς εκτείνονται οι έρευνες των αστυνομικών προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 29χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον πρώην πεθερό του στο Αστροχώρι στην Άρτα.

Ο άτυχος άνδρας μπήκε μπροστά για να προστατέψει την κόρη του και τον εγγονό του. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα.

Αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς έξω από το σπίτι που έγινε το έγκλημα καθώς υπάρχει ο φόβος ο νεαρός κτηνοτρόφος να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, αφού όπως όλα δείχνουν ο αρχικός του στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του. 

Άρτα: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει την κόρη του

 Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του ζευγαριού. Οι αρχές αναζητούν σε τρεις νομούς τον 29χρονο. 
Αμέσως μετά το φονικό ο κτηνοτρόφος εξαφανίστηκε. Οι έρευνες των αστυνομικών εκτείνονται σε τρεις νομούς. Χτενίζουν τα βουνά της Άρτας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο Αυλάκι, μία περιοχή που απέχει μία ώρα από το Αστροχώρι. Μέσα στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε το όπλο, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ο κτηνοτρόφος το έχει πάνω του.

Δολοφονία Άρτα

Ο κτηνοτρόφος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφθασε στο σπίτι του πεθερού του. Θα έπαιρνε το γιο του για να πάνε στην παιδική χαρά. Συναντήθηκε στην αυλή με την πρώην σύζυγό του. Άγνωστό γιατί  καυγάδισαν. Κάποια στιγμή τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον της.

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του - Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Η κοπέλα σώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς έτρεξε για να προστατέψει το γιο τους. Ο πατέρας της, 75 χρόνων, που άκουσε τους πυροβολισμούς μπήκε μπροστά για να γλιτώσει την κόρη του και τον εγγονό του και τότε ο πρώην γαμπρός του τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.  

Το ζευγάρι είχε χωρίσει συναινετικά πριν από μερικές ημέρες και η πρώην γυναίκα του με τον 2 χρονών γιό τους έμενε στο χωριό με τους γονείς της. Ωστόσο υπήρχε δικαστική απόφαση ο πατέρας να βλέπει το παιδί μόνο παρουσία της μητέρας του και κάποιου τρίτου προσώπου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top