Άρτα: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει την κόρη του

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 29χρονου, ο οποίος χθες το απόγευμα πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του - Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Ο 29χρονος αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και αργά το βράδυ η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του στα σύνορα του νομού Άρτας με τον νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Άρτα: Δέχθηκε τέσσερις σφαίρες για σώσει την κόρη του

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr όλα έγιναν χθες γύρω στις 17:00 το απόγευμα. Ο 29χρονος, από τον Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού για να δει το δύο ετών παιδί του. Το παιδί έμενε εκεί με τη μητέρα του, μετά από το διαζύγιο των γονιών του. 

Στην αρχή, όταν έφτασε στο σπίτι όλα ήταν ήρεμα, όμως όταν η συζήτηση πήγε στα προσωπικά του ζευγαριού φέρεται να ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς με τον πεθερό του. 

Ο 29χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα από το αυτοκίνητό του και πυροβόλησε τον πεθερό του τουλάχιστον τέσσερις φορές εξ επαφής, μπροστά στα μάτια της πεθεράς του, της πρώην συζύγου του και του παιδιού του. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 29χρονος πυροβόλησε κι εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο 80χρονος πατέρας της, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την κόρη του μπήκε μπροστά και την υπερασπίστηκε και τότε ο δράστης άρχισε να πυροβολεί.

Ο 29χρονος, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τους πυροβολισμούς εναντίον της πρώην συζύγου του.

Άρτα: Ζήλευε την πρώην σύζυγό του παθολογικά κι ήταν οξύθυμος

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού το ζευγάρι είχε πάρει πρόσφατα διαζύγιο και η 36χρονη είχε πει στους δικούς της ότι δεν άντεχε άλλο τη συμβίωση με τον 29χρονο λόγο της παθολογικής του ζήλειας και της επιθετικότητάς του. 

Ο 80χρονος φέρεται να υποστήριξε την κόρη του στο διαζύγιο και τη φιλοξενούσε στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του. 

Ο 29χρονος είναι γνωστός στην περιοχή για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και την άσχημη συμπεριφορά του. Συχνά μάλιστα προκαλούσε φασαρίες στο χωριό για ασήμαντη αφορμή. 

Άρτα: Κρύβεται στα βουνά

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Μετά το φονικό πήρε το αυτοκίνητό του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε στα σύνορα του νομού Άρτας και του νομού Αιτωλοακαρνανίας. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να συναντήθηκε με έναν βοσκό της περιοχής, στον οποίο είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα. 

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top