Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απορία της για τον Μάνο Δασκαλάκη στο υπόμνημά της

Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση της Πάτρας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει μέσω των γραπτών εξηγήσεων που έδωσε, χθες, ότι δεν έχει καμία εμπλοκή. 

Μήνυση κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας

Συγκεκριμένα, στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρίσκεται πλέον το υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλόγρηα πέθαναν από ασφυξία. 

Χθες το απόγευμα ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, παρέδωσε το υπόμνημα στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την προανάκριση για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Το υπόμνημα θα παραδοθεί άμεσα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στους δύο Εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτός που βρήκε το ματωμένο πανάκι της Ίριδας

O Mάνος Δασκαλάκης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

O Mάνος Δασκαλάκης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του Star, Tασούλας Παπανικολάου, δε θα αργήσουμε να ακούσουμε την άσκηση ποινικής δίωξης πιθανότητα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η ώρα της αλήθειας για τη Πισπιρίγκου - Καταθέτει για Μαλένα και Ίριδα

Τι κάνει εντύπωση στο υπόμνημα που παρέδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως στο υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρεται στον Μάνο Δασκαλάκη, απορώντας πώς έφτασε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου τόσο γρήγορα, μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε για τον θάνατο του μωρού. Της έκανε εντύπωση πόσο κοντά ήταν στο σπίτι όταν τον κάλεσαν για την Ίριδα.

Μάνος Δασκαλάκης: «Μπορεί να το έχει κάνει, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ»

Πάντας όπως αναφέρει η Τασούλα Παπανικολάου, το αν ο Μάνος Δασκαλάκης, ήταν κοντά ή μακριά από το σπίτι δε θα απασχολήσει καν τις αρχές, γιατί πολύ απλά δεν ήταν στο σπίτι όταν έσβησε το παιδί.

Πάτρα: Τα τέσσερα θολά σημεία στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Αντιθέτως ήταν η  Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, και για αυτό η μητέρα καλείται ως ύποπτη σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Ακόμα και για τις κακώσεις στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας παιδιών επιμένει ότι έγιναν κατά τη  διάρκεια της ανάνηψης και δεν υπήρχαν πριν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top