Μάνος Δασκαλάκης: «Μπορεί να το έχει κάνει, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ»

Η κατάθεση του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Τις εξηγήσεις της ως ύποπτη για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας ετοιμάζει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχοντας στα χέρια της τα στοιχεία και τις καταθέσεις που υπάρχουν στο φάκελο της δικογραφίας. Μια από τις καταθέσεις είναι εκείνη του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Τι έδειξε η ανάλυση DNA στο λευκό πανάκι της Ίριδας

Η κατάθεση   του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη στους δύο αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής  δόθηκε μία ημέρα μετά την κατάθεση του γιου του. Στις 17 Ιουνίου λοιπόν και ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πόρισμα που μιλά για ασφυκτικό θάνατο ο πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλά για τη νύφη του με καλά λόγια, του ήταν συμπαθής και είχαν μία καλή σχέση και ήταν σε επικοινωνία. Όταν άκουσε για τη σύλληψη της και την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να το πιστέψει και στην κατάθεση του καταλήγει.

Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου αδειάζει το σπίτι - Πετούν και τα παιχνίδια

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε όλο αυτό .Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω», αναφέρει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: «Στο μυαλό της Ρούλας αγάπη, θάνατος και καταστροφή γίνονται ένα»

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη στην κλινική ψυχολόγου που μελετουσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.
«Την έχω πλέον ικανή  για όλα …αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί τα κάνει όλα αυτά ..δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά μου.Μπορεί να το έχει κάνει αλλά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει και αυτός να δει τις γραπτές εξηγήσεις που θα δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου την ερχόμενη Παρασκευή.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top