Πάτρα: Τι έδειξε η ανάλυση DNA στο λευκό πανάκι της Ίριδας

Μάνος Δασκαλάκης: Τα λόγια του για την Πισπιρίγκου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας  αποκαλύπτει το Star.  Μία κατάθεση που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον   κυρίως για τα όσα λέει  για την εν διαστάσει σύζυγό του.

Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου αδειάζει το σπίτι - Πετούν και τα παιχνίδια

Λιγο πριν το μεσημέρι η μητέρα η αδερφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου αποχωρούν από το σπίτι που έμεναν η κατηγορουμένη μητέρα και ο Μάνος Δασκαλάκης. Ουσιαστικά το αδειάζουν καθώς πια δεν κατοικείται .Όσα πράγματα ειναι χρήσιμα τα μεταφέρουν στο δικό τους σπίτι ενώ πετούν ότι δεν χρειάζονται σε απόλυτη συνεννόηση με την  Ρούλα Πισπιρίγκου .Οι κάδοι απορριμμάτων  έχουν γεμίσει με μεγάλες μαύρες σακούλες ,ρούχα ακόμα και παιχνίδια των παιδιών.

Μάνος Δασκαλάκης: Τα λόγια του για την Πισπιρίγκου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει μαζέψει τα πράγματα του από το σπίτι εδώ και εβδομάδες ..δηλώνοντας έτσι ότι δε θέλει να έχει καμία επαφή με την προφυλακισμένη εν διαστάσει σύζυγό του.

Στις 15 σελίδες όμως  της κατάθεσής του  στις 16 Ιουνίου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών  μόνο καλά λόγια είχε να πει για την  Ρούλα Πισπρίγκου.

Μία κατάθεση  πανομοιότυπη με αυτή που έδωσε  στην 18η ανακρίτρια για το θάνατο της Τζωρτζίνας και τις συνεδρίες που έκανε με την κλινική ψυχολόγο

«Η Ρούλα φρόντιζε τα παιδιά όλη ημέρα. Είχε πέσει με τα μούτρα πάνω στα παιδιά .Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν πολύ καλή μητέρα για αυτά. Είχε καθαρό το σπίτι. Είχε κάθε ημέρα έτοιμο φαγητό για όλους και τα παιδιά ήταν πάντα περιποιημένα», αναφέρει και προσθέτει: «Ήμασταν μία αγαπημένη οικογένεια και περνούσαμε πολύ καλά  Από όλα αυτά τα 9 χρόνια που ήμουν με τη Ρούλα και από όσα περάσαμε μαζί δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι η Ρούλα  θα έφθανε στο σημείο να έκανε κακό στα παιδιά μας».

Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Η κατάθεση δόθηκε πριν παραδοθεί το πόρισμα για τον ασφυκτικό θάνατο και ενώ υπήρχαν υποψίες ότι εκτος απο την Τζωρτζίνα δολοφονήθηκαν και τα άλλα δύο κοριτσάκια. Παρά όμως τις υποψίες και τα στοιχεία ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε στους 2 αξιωματικούς


Τι έδειξε η ανάλυση DNA στο λευκό πανάκι της Ίριδας

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει τώρα να πάρει στα χέρια του το πόρισμα των ιατροδικαστών .Θα βρεθεί νομικά απέναντι στον δολοφόνο των δύο παιδιών του που σύμφωνα με τους κ.Καρακούκη και Καλογρηά προκάλεσε βίαιο θάνατο στα κοριτσάκια.

Οι δύο έμπειροι ιατροδικαστών κατέληξαν  στην εγκληματική ενέργεια ακολουθώντας τη μεθοδολογία του αποκλεισμού όλων των άλλων αιτίων θανάτου.

Τα «γυρνάει» η Πισπιρίγκου για την Ίριδα - «Τα ματάκια της ήταν μισάνοιχτα»


Η ανάλυση έδειξε πως η παρουσία ικανής ποσότητας αίματος στο πανάκι συνδέεται ευθέως με το ανευρεθέν τραύμα  στο βλεννογόνο  του στόματος του βρέφους και συνηγορεί υπερ προηγηθείσας άσκησης ισχυρής πίεσης με αυτό.

Πειθαρχική έρευνα για τα πορίσματα Τσάκωνα – Τσιόλα

Το πόρισμα αδειάζει ουσιαστικά τις δύο πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις των ιατροδικαστών Χριστίνας Τσάκωνα και Αγγελικής Τσιόλα .Άμεσα ξεκινά πειθαρχική έρευνα για τα λάθη και τις αστοχίες όπως δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος τη Δευτέρα θα στείλει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία την επιστολή για την έρευνα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top