Τα «γυρνάει» η Πισπιρίγκου για την Ίριδα - «Τα ματάκια της ήταν μισάνοιχτα»

Τι είπε στην ψυχολόγο για το βράδυ που πέθανε το βρέφος

Λέξη λέξη θα εξετάσουν οι δύο εισαγγελείς τις γραπτές εξηγήσεις που θα παραδώσει την επόμενη Παρασκευή η Ρουλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η κατηγορούμενη μητέρα φαίνεται πως έδωσε μια διαφορετική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας στην ψυχολόγο που την εξέτασε μέσα στη φυλακή. 

Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Μια διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη το βράδυ που πέθανε η έξι μηνών Ίριδα φαίνεται πως έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ψυχολόγο που την επισκέπτηκε μέσα στη φυλακή. Το κεντρικό δελτίο ειδήσων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου παρουσίασαν για πρώτη φορά την περιγραφή της κατηγορούμενης που ανατρέπει όσα έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα, τόσο από την ίδια, όσο και από την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στη Δήμητρα "Eτοίμασέ την και φέρε την  να την ταΐσω". Και μου έφερε ένα παιδί μπλε... Και μου λέει "Tι έπαθε;". Μου έπεσαν όλα, μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε. Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της, σαν να ξεφυσούσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου - θάνατος Ίριδας

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατέθεση της ισχυρίστηκε ότι το παιδί δεν ανέσαινε όταν το βρήκε στην κούνια τη μοιράια ημέρα. Ωστόσο, η προφυλακισμένη μητέρα έδωσε μία άλλη εικόνα, συζητώντας με την κλινική ψυχολόγο.

Πάτρα: Πώς η Ρούλα περιέγραψε στην ψυχολόγο τη δολοφονία της γιαγιάς της

Οι δύο εισαγγελείς περιμένουν τώρα τις γραπτές της εξηγήσεις για τις δολοφονίες και των δύο κοριτσιών. Αυτές ετοιμάζει μεσα στη φυλακή η Ρουλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της μοναδικής ύποπτης για την υπόθεση.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκεφτόμουν ότι ο Μάνος είναι αναίσθητος»

Για τον θάνατο της Μαλένας, η Ρουλα ΠΙσπιρίγκου ισχυρίστηκε στην κλινική ψυχολόγο ότι πέθανε από την χημειοθεραπεία ή κάποιο φάρμακο που της είχαν δώσει στο νοσοκομείο και ότι είχαν κάνει μήνυση για τον θάνατο τής.

Επίσης, φέρεται να σχολίασε τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, όταν πέθανε το παιδί. Όπως είπε, ο σύζυγός της στεναχωρέθηκε την ημέρα της κηδείας και μετά ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα:

«Δε στεναχωριόταν, δεν έκλαιγε, δεν την ανέφερε, δεν ήταν θλιμμένος... Σκεφτόμουν ότι ήταν αναίσθητος, με θύμωνε και του το έλεγα άπειρες φορές αυτό και εκείνος μου απαντούσε ότι το διαχειρίζεται ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κοιτούσα να το σεβαστώ αυτό. Ο Μάνος θεωρούσε ότι επειδή είχε μείνει η Τζωρτζίνα πίσω έπρεπε να μείνει δυνατός για εκείνη...», φέρεται να είπε στην ψυχολόγο.

Η κλινική ψυχολόγος μετά τις συνεδρίες που είχε με τη Ρουλα Πισπιρίγκου στη φυλακή στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας κατέληξε ότι η κατηγορούμενη προσπάθησε έντονα να την πείσει για τη «δική της αλήθεια» και στο τέλος να επιβεβαιώσει οτι τα κατάφερε.

 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top