Η ώρα της αλήθειας για τη Πισπιρίγκου - Καταθέτει για Μαλένα και Ίριδα

Τι αναφέρει το υπόμνημα της μητέρας των τριών παιδιών για τους θανάτους

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Στο Ανθρωποκτονιών θα κατατεθούν αύριο στις 12 το μεσημέρι οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Μέσα από το υπόμνημα αυτό θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, τα οποία πέθαναν από ασφυξία, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα. 

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Alpha είπε πως η θέση της είναι σταθερή ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχής της με οποιοδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν της απώλειας των παιδιών»

Πάτρα: Τα τέσσερα θολά σημεία στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία θα συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα που θα καταθέσει αύριο η πελάτισσά του. 

Η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από ασφυξία σύμφωνα με το πόρισμα των Καρακούκη - Καλογρηά

Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι το υπόμνημα αυτό θα στηρίζεται στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τη Μαλένα και την Ίριδα, οι οποίες ανέφεραν ότι οι θάνατοι των παιδιών οφείλονται σε παθολογικά αίτια. 

Πάτρα: «Θεωρώ την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ως τρίτο θάνατο»

Όσον αφορά στις αποκαλύψεις που έκανε χθες ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, για τον Μάνο Δασκαλάκη και τις υποψίες του ότι τα επεισόδια του παιδιού ήταν εγκληματική ενέργεια, ο κ. Όθωνας δήλωσε έκπληκτος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτός που βρήκε το ματωμένο πανάκι της Ίριδας

«Αυτά που άκουσα μου έκαναν εντύπωση. Ο γιατρός θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία συγκεκριμένη», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top