Μητροκτονία Θεσσαλονίκη: «Ακούγαμε τον γιο να φωνάζει στη μητέρα»

Τι είπαν οι γείτονες της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Γείτονες της 79χρονης που δολοφονήθηκε από τον γιο της στη Θεσσαλονίκη είπαν ότι ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έβγαινε από το σπίτι και συχνά τον άκουγαν να φωνάζει μέσα από το διαμέρισμα. Μιλούν για μια ήσυχη γυναίκα. Νεκρή τη βρήκε ο δεύτερος γιος της. 

Ανάστατη είναι η γειτονιά της άτυχης 79χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον γιο της στη Θεσσαλονίκη. 

Δύο μητροκτονίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον άλλο της γιο, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία. 

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Η 79χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της - voria.gr

Η 79χρονη έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μαζί με τον 50χρονο γιο της, ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

«Τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει μέσα από το διαμέρισμα», είπε ένας από αυτούς στο voria.gr. 

Ένοικος της πολυκατοικίας, στην οποία έμενε το θύμα μίλησε για μια ευγενική κι ήσυχη γυναίκα, η οποία έκανε τα ψώνια της στη γειτονιά και δε δημιουργούσε προβλήματα. 

Ένας άλλος γείτονας είπε ότι την έβλεπε κάθε μέρα να βγαίνει και να πίνει τον καφέ της στο μπαλκόνι, ενώ για τον γιο της είπε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι.

Ο άλλος γιος ήταν εκείνος που τους έφερνε τα ψώνια και τους φρόντιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αφού σκότωσε τη μητέρα του έφυγε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Χθες το απόγευμα ο άλλος γιος της γυναίκας πήγε στο διαμέρισμα γιατί δεν μπορούσε να βρει τη μητέρα του στο τηλέφωνο. Όταν μπήκε μέσα αντίκρισε τη μητέρα του μέσα στη μπανιέρα με τα ρούχα της, σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 

Γειτόνισσα κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και της ήρθε η μυρωδιά από το αίμα. Ρώτησε τους αστυνομικούς τι είχε συμβεί κι εκείνοι της είπαν να απομακρυνθεί από το σημείο. 

Όπως είπε, ο 53χρονος γιος της γυναίκας ήταν σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία εντοπίστηκε τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του, αν και όπως είπε στους αστυνομικούς δε θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα. Για τον λόγο αυτό ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top