Δύο μητροκτονίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Σκότωσαν τις μητέρες τους με απίστευτη αγριότητα

Ένας 42χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τη χτύπησε ανελέητα με ένα ξύλινο αντικείμενο. Ο δράστης συνελήφθη. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τα ξημερώματα ένας 42χρονος άρπαξε ξύλινες τάβλες από τη ντουλάπα και χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του. 

έγκλημα Ηράκλειο

Το διαμέρισμα, όπου έγινε το έγκλημα στο Ηράκλειο

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 00:30. Δράστης και θύμα φέρεται να είχαν έναν καβγά, ενώ γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές μέσα από το σπίτι της γυναίκας κι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί.

Μπαίνοντας στο σπίτι βρήκαν τον γιο της 72χρονης μέσα στα αίματα και το θύμα μέσα στο υπνοδωμάτιό της με χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

έρευνες στο σπίτι που έγινε το έγκλημα στο Ηράκλειο

Ο 42χρονος σκότωσε τη μητέρα του με ξύλινες τάβλες από τη ντουλάπα

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα έμεναν σε διαφορετικά σπίτια. Ο 42χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Μητροκτονία και στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος έσφαξε τη μητέρα του

Την ίδια ώρα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκη ένας 50χρονος σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, με την οποία έμενε μαζί. 

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή μέσα στη μπανιέρα ο μεγαλύτερος γιος της. Η ηλικιωμένη φορούσε τα ρούχα της κι έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της. 

Για τη δολοφονία της γυναίκας συνελήφθη ο 50χρονος γιος της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. 

Σύμφωνα με το thestival.gr ο δράστης δε θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του. Δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Εκτιμάται ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε πριν από περίπου πέντε μέρες, καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. 

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top