Λάρισα: Γυναίκα ζούσε κλεισμένη εδώ και 42 χρόνια στο σπίτι της

Πέθανε η μητέρα της και αποκαλύφθηκε το νέο Κωσταλέξι

Λάρισα: Γυναίκα ζούσε κλεισμένη εδώ και 42 χρόνια στο σπίτι της

Μια 51χρονη έμενε κλεισμένη για 42 ολόκληρα χρόνια μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα. Το οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα.

Ένα οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε στη Λάρισα έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Μια γυναίκα ζούσε εδώ και 42 χρόνια κλεισμένη μέσα στο σπίτι της. 

Όλα ήρθαν το φως μετά τον θάνατο μια 76χρονης από τη Λάρισα. Η γυναίκα έμενε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους από την ηλικία των 9 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η 76χρονη βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της, ενώ επέστρεφε από την αγορά. 

Την βρήκε μια συγγενής της, αλλά η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε το μυστικό που έκρυβε για 42 χρόνια η συνταξιούχος. Μέσα στο σπίτι βρέθηκε η 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμα από όταν πήγαινε στην Τρίτη τάξη του Δημοτικού. 

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. 

Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα.

Ο πατέρας της γυναίκας είχε πεθάνει πριν από αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον, όπου θα ζήσει η 51χρονη. 

Ο θάνατος της 76χρονης εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η γυναίκα βρέθηκε στις 19:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, ξαπλωμένη στην εξωτερική σκάλα της διπλοκατοικίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώνια, διάσταση που ενισχύει την εκτίμηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. 

Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top