Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση για τους ασφυκτικούς θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Τι λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το νέο πόρισμα

Το πόρισμα των Καρακούκη - Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φαινεται να αμφισβητεί ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα, ενώ ξεκίνησαν και οι καταθέσεις των συγγενών της αλλά και των συγγενών του Μάνου Δασκαλάκη

Ασφυκτικό θάνατο βλέπουν οι ιατροδικαστές Ν. Καρακούκης και Ν. Καλόγριας για τη Μαλένα και την Ίριδα στο πόρισμα που κατατέθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ. Η εξέλιξη αυτή δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, καθώς αποδεικνύεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας και των άλλων δύο παιδιών. 

Κατατέθηκε το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα - Ασφυκτικός ο θάνατός τους

Ωστόσο ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αμφισβήτησε το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών. 

Όπως είπε υπάρχει από τη μια το πόρισμα της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα που ανέφεραν για τη μεν Ίριδα ως αιτία θανάτου την αγενεσία φλεβόκομβου και το πνευμονικό οίδημα και για τη Μαλένα, την υπατική ανεπάρκεια. Από την άλλη υπάρχει το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια που αναφέρουν ως αιτία την ασφυξία. 

Πάτρα: Σήμερα το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Ποιο από τα δύο πορίσματα πρέπει να υιοθετήσουμε και γιατί;», αναρωτήθηκε ο κ. Όθωνας, αμφισβητώντας, επίσης, πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η επανεξέταση μιας ιατροδικαστικής εξέτασης. 

«Επιτρέπεται δεύτερος βαθμός κρίσης σε νεκροψία; Μπορούμε να βασιστούμε στο πόρισμα δύο ανθρώπων που εξέτασαν έγγραφα και όχι τους επιστήμονες που έκαναν τις νεκροτομές στα παιδιά;», συνέχισε ο κ. Όθωνας κι έθεσε θέμα αξιοπιστίας, καθώς, όπως είπε το περιεχόμενο του πορίσματος είχε διαρρεύσει πριν το καταθέσουν οι ιατροδικαστές. 

Πάτρα: «Να μη μου φορτώσουν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας»

Ο ίδιος, μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, πριν ακόμη παραδοθεί το πόρισμα Καρακούκη – Καλογριά, αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι είναι αθώα και ότι η ίδια του εκμυστηρεύτηκε:

Κατερινόπουλος: Τι Ξέρει Ο Μάνος Για Μαλένα Και Ίριδα;

«Εύχομαι να μη μου φορτώσουν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας».

Πάτρα: Κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σήμερα κατέθεσε σε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η Ελένη Λεγάτου έφτασε στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας με το αυτοκίνητο του συζύγου της κι όταν αντιλήφθηκε τους δημοσιογράφους που βρισκόταν εκεί έτρεξε να μπει από την πίσω πόρτα. 

Μάνος Δασκαλάκης: Η 10ωρη κατάθεση και οι επίμονες ερωτήσεις

Κατέθεσε και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αναμένεται να καταθέσει η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα, και ο πατέρας της. 

Πάτρα: Η κοινή ερώτηση σε όλους τους μάρτυρες 

Όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή, εκτός από τις ερωτήσεις για την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου και για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κάνουν μια κοινή ερώτηση σε όλους: Ποιος ή ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου τη μέρα που πέθανε η Ίριδα. 

Πάτρα: «Ο Μάνος είναι βέβαιος ότι η Ρούλα σκότωσε και τα τρία παιδιά»

Μάλιστα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως προς το παρόν η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που όπως η ίδια έχει πει, βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο βράδυ που πέθανε το έξι μηνών βρέφος, θα καταθέσει ως μάρτυρας. Στη συνέχεια, όμως οι εισαγγελείς, θα εξετάσουν όλα τα στοιχεία και όλες τις καταθέσεις κι αν βρεθεί οποιοδήποτε κενό ή οποιαδήποτε αντίφαση, τότε δεν αποκλείεταιι να καταθέσει ως ύποπτη για τον θάνατο της Ίριδας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top