Πάτρα: «Ο Μάνος είναι βέβαιος ότι η Ρούλα σκότωσε και τα τρία παιδιά»

Αποκάλυψη από τον Πέτρο Κουσουλό για τον Μάνο Δασκαλάκη

Αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας έκανε ο Πέτρος Κουσουλός. «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα σκότωσε και τα τρία παιδιά», είπε ο δημοσιογράφος. 

Πάτρα: Επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας ζητά η Πισπιρίγκου

Νέα δεδομένα για την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών παιδιών έδωσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Ο συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό», όπου μίλησε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο και δεν έχει τοποθετηθεί ξανά δημόσια για την υπόθεση. Όπως είπε ο κ. Κουσουλός, ο Μάνος είναι συγκλονισμένος με όσα έχουν γίνει, ενώ φαίνεται να είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών», είπε ο δημοσιογράφος.

«Φαίνεται συγκλονισμένος, έτσι ακούγεται σε μένα, δεν ξέρω αν είναι προσποιητό. Εγώ θα είχα εντελώς διαφορετική αντίδραση. Δε θα έσκαγα με τα γυαλιά ηλίου στην Ευελπίδων σαν rock star», πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top