Πάτρα: Επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας ζητά η Πισπιρίγκου

Τι σημαίνει αυτό για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος της μητέρας από την Πάτρα, Όθων Παπαδόπουλος, ζητά επανεξέταση του αίματος της μικρής Τζωρτζίνας. Τι σημαίνει αυτό για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δημοσιογράφος της εκπομπής Τ Live, Γιώτα Κηπουρού. 

Πάτρα: Οι Τελευταίες Στιγμές Της Τζωρτζίνας 

Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου υπεβλήθη μέσω του δικηγόρου της πριν από μία εβδομάδα. Ζητούν να γίνει η επανεξέταση του δείγματος αίματος που ελήφθη από τη Τζωρτζίνα την ημέρα θανάτου της. Ταυτόχρονα, υπέβαλλαν αίτημα και στο εργαστήριο Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, ώστε αν γίνει αποδεκτό από την ανακρίτρια, το συγκεκριμένο εργαστήριο να κάνει τον επανέλεγχο στο δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας. 

«Όταν βγει η Ρούλα από τη φυλακή θα το γλεντήσουμε, θα πάμε για ποτάρες»

Ο λόγος που η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά κάτι τέτοιο είναι επειδή θέλει να γίνει ποσοτικός προσδιορισμός της κεταμίνης, δηλαδή σε πόσα φιαλίδια αντιστοιχεί η περιεκτικότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. 

Έως τώρα πολλά δεδομένα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία απάντηση για την ακριβή ποσότητα που ανευρεθεί στο παιδί. 

Πάτρα: Νέο έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο «Παίδων» για την κεταμίνη

Σήμερα, η εκπομπή T- LIVE αποκάλυψε πως μπορεί ο κ. Παπαδόπουλος να υπέβαλλε το συγκεκριμένο αίτημα στην ανακρίτρια πριν από μία εβδομάδα, όμως ο Διευθυντής του εργαστηρίου στην Κρήτη είχε στη διάθεσή του κάποια από τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου της Τζωρτζίνας από τις αρχές Απριλίου, δηλαδή λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης μητέρας. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top