«Όταν βγει η Ρούλα από τη φυλακή θα το γλεντήσουμε, θα πάμε για ποτάρες»

«Η Πισπιρίγκου ζούσε με εράνους» - Τι αποκάλυψε φίλη της οικογένειας

Πεπεισμένη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και ότι σύντομα θα βγει από τη φυλακή φαίνεται να είναι η οικογένειά της. «Περιμένουμε να βγει από τη φυλακή να πάμε για ποτάρες», φέρεται να λένε, σύμφωνα με φίλη τους. Τι είπε για τα οικονομικά του τέως ζεύγους Δασκαλάκη και τους εράνους που έκαναν.

Πάτρα: «Μετά τον θάνατο της Μαλένας η γιαγιά Πισπιρίγκου χόρευε ζεϊμπέκικο»

«Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα! Και όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, θα πάνε για ποτάρες!», είπε χαρακτηριστικά γνωστή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Πάτρα: Νέο έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο «Παίδων» για την κεταμίνη

Πάτρα: «Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα... Η Ρούλα ζούσε με τους εράνους»

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι φίλη της οικογένειας, μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το περιβάλλον της Ρούλας, το οποίο, όπως λέει, δεν μπορεί να τη στηρίξει οικονομικά. 

«Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα τη βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη, όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει», είπε.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

Ακόμα, αποκάλυψε ότι η Ρούλα παρουσιαζόταν ως «χαροκαμένη μάνα» που έβγαζε χρήματα από τους εράνους.

«Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια "μανούλα χαροκαμένη" που έπρεπε να τη λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα. Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος;», ισχυρίστηκε η γυναίκα.

Σε ερώτηση για το αν ζούσαν με τους εράνους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιοι οικονομικό πρόβλημα, η γνωστή του ζευγαριού είπε: «Βεβαίως! Και τα γνωρίζουνε! Οι ίδιοι τα ξέρουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top