Αποκλειστικό: Καταγγελία βιασμού από γνωστό αθλητή με αναπηρία

Μου χαϊδεύε τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες.

Αποκλειστικό: Καταγγελία Βιασμού Από Γνωστό Αθλητή με αναπηρία

Μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση υπέβαλλε σήμερα ο πατέρας αθλητή με αναπηρία κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπάλληλου στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε.

Η μητέρα του αθλητή περιγράφει στο Star τη σοκαριστική αποκάλυψή της, ξεσπώντας σε δάκρυα. 

Η μητέρας του Σπύρου λίγες ώρες μετά την κατάθεση της μήνυσης εκφράζει την οργή της για το μέρος που έστειλε το παιδί της. Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψε ξαφνικά ότι ο γιος της - γνωστός αθλητής με αναπηρία- εμφάνιζε προβλήματα στη συμπεριφορά του. Όπως καταγγέλλει, πολύ γρήγορα ανακάλυψαν πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: «Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά σιγά το παιδί άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα». 

Θεσσαλονίκη: 12χρονη κατήγγειλε ότι συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Ο γιος της της αποκάλυψε πως του έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Στη μήνυση περιγράφονται περιστατικά που σοκάρουν. 

«Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο...», δηλώνει ο αθλητής Special Olympics. 

Κρήτη: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από οδηγό ταξί

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δηλώνει στο Star πως στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν. «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», λέει χαρακτηριστικά. 

Ο εν λόγω αθλητής με αναπηρία είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη 4 ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top