Κρήτη: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από οδηγό ταξί

«Ήταν συναινετικό», ισχυρίστηκε ο άνδρας

περιπολικό

Μια Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από οδηγό ταξί στην Κρήτη.  Τι αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail για το περιστατικό. 

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία Αγγλίδας τουρίστριας ότι έπεσε θύμα βιασμού απο γνωστό πρώην παίκτη του Big Brither στη Ρόδο, ακόμα μια γυναίκα από τη Βρετανία  ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για μια 43χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από οδηγό ταξί, ο οποίος την παρέλαβε από μπαρ του Ηρακλείου, τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου. 

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αντί να την πάει στο ξενοδοχείο της, ο οδηγός βρήκε ένα απομονωμένο σημείο και προχώρησε στον βιασμό της μέσα στο όχημα.

Η αστυνομία Χερσονήσου συνέλαβε έναν 28χρονο με βάση τα στοιχεία που έδωσε το θύμα, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ο άνδρας, ο οποίος αρνιόταν σταθερά τις κατηγορίες για βιασμό, ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Τελικά ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top