Τράγκας: Έπαυσε τη σύζυγό του από διευθύντρια τρεις μήνες πριν πεθάνει

«Είχε σκοπό να κάνει το εμβόλιο κρυφά, για να αποφύγει τη μουρμούρα»

Τράγκας σύζυγος

Ο Γιώργος Τράγκας είχε παύσει από τη θέση της διευθύντριας του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» τη σύζυγό του Μαρία Καρρά. Ήθελε να την αντικαταστήσει με τον γιο του Γιάννη, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Είχε επίσης σκοπό να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά κρυφά από τη σύζυγό του.

Μετά τη δέσμευση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα στο φως έρχονται και άλλες λεπτομέρειες για το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», του οποίου ήταν πρόεδρος, αλλά και για τις σχέσεις του με τη σύζυγό του και τους δυο του γιους. 

Τράγκας: Στον εισαγγελέα το πόρισμα - Τα 17 ακίνητα και οι ράβδοι χρυσού

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και νυν πρόεδρος του πολιτικού συνασπισμού «Ελληνική Ανατροπή», Π. Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας είχε καθαιρέσει τη σύζυγό του Μαρία Καρρά από τη θέση της Διευθύντριας του Κινήματος. 

Με ιδιόχειρο έγγραφο, το οποίο έχει ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Γιώργος Τράγκας παύει από τα καθήκοντά της τη σύζυγό του και αναφέρει ότι πολύ σύντομα θα αντικατασταθεί από άλλο πρόσωπο. 

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται η αμύθητη περιουσία του

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί θεωρούσε ότι η σύζυγός του έβαζε εμπόδια στα πολιτικά του σχέδια και αρνούταν να δώσει την άδεια για την διοχέτευση ρευστού προς το κόμμα. 

Μάλιστα ο αντικαταστάτης της δε θα ήταν άλλος από τον γιο του Γιάννη, καθώς, τόσο ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, όσο και στελέχη του κινήματος, έκριναν πως είναι σημαντικό να βγαίνει προς τα έξω ότι η οικογένειά του είναι ενωμένη.

Γιώργος Τράγκας: Η 15σελιδη ιδιόχειρη διαθήκη του

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως αποκάλυψε ο κ. Κουρτζίδης οι συζητήσεις με τον γιο του δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς εκείνος πίστευε ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν έπρεπε να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν έπρεπε να… «τσιγκλάει» τα πράγματα. 

Γιώργος Τράγκας: «Θα έκανε το εμβόλιο κρυφά»

Επίσης ο κ. Κουρτζίδης αποκάλυψε πως ο Γιώργος Τράγκας είχε σκοπό να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά να το κάνει κρυφά από τη σύζυγό του. 

Γιώργος Τράγκας: Η μυστική διαθήκη που συνέταξε στο Μονακό

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, δεν ήταν αντιεμβολιαστής. Ο ίδιος σκόπευε να πάει ένα ταξίδι στη Γαλλία, όπου και θα έκανε το εμβόλιο κρυφά», είπε αρχικά. 

Ερωτηθείς γιατί όλη αυτή η μυστικότητα, η απάντηση του κ. Κουρτζίδη ήταν αποστομοτική:

Γιώργος Τράγκας: Η νέα διαθήκη του – Τι αφήνει στη σύζυγο και τα παιδιά του

«Ήθελε να αποφύγει τη μουρμούρα από τη σύζυγό του. Εκείνος καταλάβαινε ότι η κατάσταση της υγείας του επιβάλει να κάνει το εμβόλιο για να μην κινδυνεύσει, αλλά όπως μου έλεγε ήθελε να αποφύγει τη μουρμούρα στο μαξιλάρι του». 

Διαθήκη Γιώργου Τράγκα: «Δεν είχε καλές σχέσεις με τους γιους του»

Την πρόθεσή του αυτή επιβεβαίωσε και η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας, όταν είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή, σε ένα διάλειμμα της είχε εκμυστηρευτεί πως θα έκανε τελικά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top