Διαθήκη Γιώργου Τράγκα: «Δεν είχε καλές σχέσεις με τους γιους του»

Σε δύο στρατόπεδα οι κληρονόμοι του - «Του είπα να μην αποκληρώσει κανέναν»

Η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα μετά τον θάνατο του φαίνεται να είχε κοπεί στα δύο για την τεράστια, όπως παρουσιάζεται, περιουσία του.

Οι κληρονόμοι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και ανταλλάσσουν εξώδικα. Από τη μια είναι η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, μαζί με τον γιο του, Γιάννη, και από την άλλη ο άλλος γιος του δημοσιογράφου, Φρέντυ. 

Γιώργος Τράγκας: Κόντρα μεταξύ των κληρονόμων για την τεράστια περιουσία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κληρονομιά περιλαμβάνει 12 πολυτελή ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, τραπεζικούς λογαριασμούς, μετρητά και θυρίδες, off shore εταιρείες, καθώς και χιλιάδες σελίδες δημοσιογραφικού αρχείου από την καριέρα του Γιώργου Τράγκα. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», το οποίο ίδρυσε ο δημοσιογράφος έναν χρόνο πριν τον θάνατό του, αποκαλύπτει πως δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το μέγεθος της περιουσίας του.

Διαθήκη Τράγκα: Οικογενειακή διαμάχη για 12 ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική

«Οι κληρονόμοι θα πρέπει να ξαναγίνουν οικογένεια»

«Οι κληρονόμοι θα πρέπει να σεβαστούν τη μνήμη του και να κάνουν μια δίκαιη μοιρασιά μεταξύ τους. Θα πρέπει να ξαναγίνουν οικογένεια», δήλωσε ο Πάρις Κουρτζίδης, ενώ μίλησε και για τις τελευταίες επιθυμίες του Γιώργου Τράγκα.

«Επιθυμούσε να συσταθεί ένα ίδρυμα στο όνομα του, με ένα μέρος της περιουσίας του να πάει σε αυτό με συγκεκριμένο σκοπό, να βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη και άστεγους». 

Ένταση στα γραφεία του κόμματος Τράγκα – Μηνύει τη σύζυγό του ο Κουρτζίδης

Ωστόσο, ο Πάρις Κουρτζίδης δήλωσε πως το Ελληνικό Δημόσιο διεκδικεί περίπου 40 εκατομμύρια από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, καθώς υποστηρίζουν πως τα χρωστάει. 

Ο συνάδελφος και φίλος του Γιώργου Τράγκα αποκάλυψε, επίσης, πως ο ίδιος σκεφτόταν να κάνει διαθήκη, λόγω των περίεργων σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί στην οικογένειά του:

«Μπήκαμε σε μια κουβέντα για το μέγεθος της περιουσίας του. Ζήτησε τη συμβουλή μου όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί αν έχει καλές σχέσεις με τους γιους του, ειδικά με τον έναν. Είχε καρατομήσει τη σύζυγό του από οικονομική διευθύντρια. Δεν καταφέραμε όμως, μέχρι τον Δεκέμβριο που πέθανε, αντικαταστάτη. Μου έδειχνε ότι δεν μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ήμουν ο άνθρωπος που του είπε ότι δεν πρέπει να αποκληρώσει κανέναν του παιδί. Αγαπούσε πολύ το εγγόνι του, και ήθελε να περάσει αρκετά πράγματα στον μικρό Γιώργο». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top